1:a med läcker utsikt på Borgmästaregården!

  • Annebergsgatan 12 B
  • Borgmästaregården / Pildammarna
  • , Malmö

Trevlig och yteffektiv 1:a om 30 kvm med stor inglasad balkong i solsäkert västerläge med fantastisk utsikt över Stadion och Pildammsparken. Kök med pentry och ett rum som rymmer både säng och soffmöblemang. Notera att badrummet, som är i original, är i behov av renovering efter en fuktskada.

Rumsbeskrivning

Välkomna till Bormästaregården och Annebergsgatan!

Smart enrummare med stor balkong och härlig utsikt skall nu hitta sín nya ägare. Högt belägen på våning 7 och hiss från markplan gör ju detta boende anpassningsbart för många spekulanter.

Lägenheten är i behov av en uppfräschning vad gäller i princip allt, badrummet måste göras om p.g.a fuktskada.

En bostad som kan bli hur bra som helst med lite kärlek och mycket arbete.

Ett ypperligt läge i mycket stabil bostadrättsförening och Pildammsparken som närmaste granne ger ju detta boende extra poäng, ett bra alternativ i jakten på rätt lägenhet och för den händige som kan göra en del själv...

Varmt välkomna på visning!

Borgmästaregården / Pildammarna

Välkommen till Borgmästargården och Pildammarna!

Borgmästaregården ligger intill stadsdelen Pildammsstaden vid Pildammsparkens nordvästra sida. Området är enormt populär på grund av läget invid parken och att det endast tar några minuter att promenera till Triangeln och Malmös gågata. I området finns även Malmö opera och Skånes universitetssjukhus. Här är det alltid nära till allt.

Borgmästaregården består utav tre adresser så som Albinsrogatan, Annebergsgatan och Lagmansgatan. Samtliga av dessa adresser är mycket omtyckta och starka alternativ för många köpare. Mycket p.g a den fina ekonomin samt den goda barnomsorgen och miljön man erbjuds här

Pildammsparken intill med dess speciella historia och starkt nyklassicistiska utformning gör den unik bland Nordeuropas parker. Genom att planeringen skett i olika etapper har en intressant och säregen park skapats. (källa:malmo.se).