2:a i toppskick med öppen planlösning i Limhamn!

  • Glasbrukskajen 2C
  • Limhamns Sjöstad
  • , Limhamn

Perfekt belägen längst ut i sjöstaden med stor balkong och havsutsikt. Öppen fin planlösning med stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp. Hiss från markplan till våning 3 och en fantastisk områdesmiljö intill. Ett riktigt drömboende i ypperligt skick! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamns Sjöstad och Glasbrukskajen!

Ett riktigt drömboende får man här och allra längst ut i sjöstaden med direkt närhet till havet, samt i en förening som äger sin mark och erbjuder en fantastisk områdesmiljö...

Öppen smart planlösning med ett slående ljusinsläpp och en sagolik balkong som blir likt pricken över i:et i detta så fina hem. Allt i bostaden är i nyskick så enkelt för den nya ägaren att bara kunna flytta in och sätta sina möbler på plats!

Planlösning, ljusinflöde, skick och havsläge är ju 4 starka önskemål ifrån alla spekulanter...
En liten bostadsdröm som nu kan bli sann!

Välkomna in!
Först en trivsam hall som erbjuder bra med plats för avhängning och förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar från golv till tak, både snyggt och praktiskt. Släta innerväggar i vitt till vacker trestavsparkett på golv som sedan följer hela lägenheten in, enhetligt och snyggt...

På den vänstra sidan kommer först badrummet som är stort och erbjuder egen klädvårdsavdelning med tvätt och torkmaskin samt arbetsyta och förvaring ovanför.
badrummet erbjuder dessutom en fin dusch med vikbara glasdörrar, kommod med underskåp och stort spegelskåp ovanför. Här finns även gjordat eluttag, wc och rummet är helkaklat i snygga materialval.
Ett stort helfräscht badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Efter hall och badrum öppnar hela lägenheten upp sig på ett enastående sätt med vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och känslan blir optimal.

Köket är snyggt infällt på den vänstra sidan och har en generös matplats intill. Köket är byggt i en vinkel och har sin inredning i vitt till gråmelerad bänkskiva samt snyggt väggkakel i vitt ovanför.
maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Mellan kök och rum har man bostadens balkong, här kommer man säkerligen tillbringa många av sina lediga stunder. En balkong som verkligen bjuder på yta och välbehag, här kan man sitta och bara koppla av med havets brus utanför!
En njutbar balkong som kommer att tilltala alla...

Rummet är stort och ljust med en skön karaktär. Den öppna ytan till kök samt den fina balkongen intill gör att man får känslan av att man är i en mycket större lägenhet än den angivna ytan. Vacker parkett på golv till ljusa innerväggar även här!
Ett mycket trivsamt och ljust sällskapsrum.

Sist har vi sovrummet som även det har ljusa innerväggar till fin parkett på golv. Rummet är stort och ger bra med plats för dubbelsäng m.m. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob från golv till tak som sväljer mängder i förvaring.
Ett skönt vilorum!

Kort sammanfattning så får man här ett riktigt drömboende. Skicket, planlösningen och läget vid havet kommer ju att locka flertalet spekulanter så boka in er på visningen...

Varmt välkomna, vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.