2:a i toppskick vid Nobeltorget med hiss och balkong!

  • Amiralsgatan 87 F
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda ett riktigt drömboende med lugnt läge intill Nobeltorget. Busshållplats rakt över gatan, tågstationen två kvarter ifrån, hiss direkt ifrån markplan och en inglasad skön balkong. Lägenheten är dessutom i ett bländande skick och har en ljus öppen samt mycket tilltalande planlösning. En lägenhet som garanterat kommer att falla många i smak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

På Amiralsgatan 87 finner vi denna lilla guldklimp till bostad. Allt i lägenheten är smakfullt renoverat och planlösningen är så bra den bara kan bli med ett genomgående ljusinsläpp samt finns här en sagolik balkong som är inglasad...

Nyrenoverat ( 2019 ) vad gäller allt från golv till tak, badrum, kök m.m. Här kan den nya ägaren bara flytta rakt in!

Bakom fastigheten har man föreningens gemensamma innergård. En helt underbar liten oas mitt i centrala Malmö och här vill man säkert kunna tillbringa många av sina lediga stunder. Grilla, mingla med grannarna eller bara kunna koppla av. 

Hiss direkt ifrån markplan och i en stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare plus för detta så fina boende...

Busshållplats nedanför och två kvarter ifrån ligger tågstationen för bästa tänkbara kommunikation samt finns en omtyckt livsmedelsaffär med bra sortiment på andra sidan gatan, ett boende med mängder utav fördelar!

En lägenhet man skall se och känna in på plats!

Välkomna in!
Först en hemtrevlig och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har ett snyggt stengolv första biten in, sen ett påkostat ljust trägolv ( 15 mm ) som löper vidare ut i hela lägenheten. Enhetligt och stilrent!
Väggarna är renoverade och målade samt har man en inbyggd garderob för bästa förvaring.
Hallen ger ett öppet och mycket välkomnande intryck...

Sen har vi det fina köket som garanterat alla kommer att älska, smarta arbetsytor, bra förvaring och påkostad maskinpark.
Köket har samma fina trägolv som löper in från hall och renoverade innerväggar samt en matplats för 4-6 personer.
Inredning samt luckor i vitt till vit bänkskiva och snyggt marmorerat kakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och fläkt samt har man infälld spishäll i bänkskivan.
Ett riktigt fint och mycket tilltalande kök...

Efter kök har vi badrummet som är påkostat, elegant och lyxigt.
Helkaklat i smakfull ljus marmorerad sten, här erbjuds man sänkt tak med snygg downlightsbelysning, dusch med vikbar glasdörr, handdukstork, kommod med underskåp och wc.
Ett badrum för de allra kräsnaste...

Nästa rum är vardagsrummet som är så fint så fint!
Vackert massivt trägolv till vitmålade släta innerväggar finner vi här. Rummet har ett sagolikt ljusinsläpp och avslutas med en inglasad balkong som garanterat är platsen man vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart!
Sällskapsrummet har även ett charmigt burspråk som vetter mot balkongen.

Sist har vi sovrummet som är ett trivsamt vilorum med vackert ljusinsläpp och här finns ytor så det blir över. Snyggt ljust trägolv som i övriga rum till renoverade innerväggar och en stor öppen garderob längs hela väggsidan för smart förvaring.
Rymligt och mycket smakfullt vilorum med ett vackert ljusinsläpp!

Utanför sovrummet har man en fin klädkammare som bara måste uppskattas utav alla, en liten dröm...

Kort sammanfattning får man här en lägenhet med mängder av fördelar så som perfekt kommunikation, hiss direkt ifrån markplan, helt underbar innergårdsmiljö, inglasad skön balkong, stabil förening som äger sin mark, låga avgifter, öppen luftig och genomgående planlösning, fint ljusinsläpp och inte minst en lägenhet i bästa tänkbara skick...

En bostad som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål!

Först till kvarn...

Varmt välkomna,vi ses vi på visning!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen höjer ju intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!