2:a Stilfull och ljus med söderbalkong i bra förening!

  • Västra Bernadottesgatan 23 C
  • Limhamn
  • , Limhamn

Ingen mängdvara! 2:a i klassiskt funkishus och som håller superbt skick. Mindre terrass/ balkong med skön sol och innergårdsutsikt. Effektiv och välplanerad yta. Närhet till hav och Limhamns knutpunkt. Nyligen renoverad. Garage och p-platser i föreningen.

Bostadsbeskrivning

På utmärkt läge vid hav och centralt i Limhamn finns denna fina lägenhet om ca 53 kvm beläget högst upp i fastigheten på 4:e våningen. Fina attribut såsom inbjudande hall, generöst badrum och välplanerat kök. Bar mellan kök och vardagsrum. Därtill en härlig mindre terrass i söderläge.

Spatsera upp för entrétrapporna till fjärde våningen. Genom ytterdörren öppnar lägenhetens hall upp med god förvaring. Nya skjutdörrsgarderober från HTH, spots i tak samt nytt klinkersgolv.

Till vänster från den möblerbara hallen tronar det nya HTH köket upp med fint ljus och snyggt klinkersgolv. Köket ger oss en upplevelse av stål möter stilrent vitt samt ek och klinkers. Maskinpark i rostfritt från Electrolux år 2015 samt fläkt år 2014. Gott om förvaring och arbetsyta. Ett kök att bjuda in sina vänner till. Här kan verkligen kulinariska rätter anrättas!

Till höger i hallen får vi access till badrummet som är helkaklat i sobra färger. WC, tvättställ, handdukstork samt dusch med vikbara glasdörrar. Fönster för vädring och ljus.

Sovrummet öppnar upp rakt fram från hallen. Fönsterkupa för ljus och gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Vita släta väggar och parkett på golv. 2 garderober.

Rakt fram från hallen samt kök öppnar det härliga sällskapsrummet upp med utgång till möblerbar balkong/terrass i skönt söderläge. Både matsalsbord och generös soffa välkomnar stora sällskap. Balkongen alt. den mindre terrassen bjuder på vy över innergården. Balkongens läge ger härliga soltimmar i skönt söderläge. Varför inte servera frukost eller middagen ute?

Lägenheten har fått nyligen bredspacklade väggar och målning av ytskikt. Jordad el dragen i köket samt ett flertal nya strömbrytare och eluttag. Bardisk är byggt mellan kök och vardagsrum.

Kort gångavstånd till hav och till Limhamns centrum och i princip allt man vill åt/behöver ligger runt hörnet.Stark förening.

Välkomna!

 

Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.

Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.