2:a till salu på Håkanstorp i ett enastående skick!

  • Fylkinggatan 25 B
  • Håkanstorp
  • , Malmö

Nu ges tillfälle att kunna förvärva en av de bättre tvårummarna på Håkanstorp, kanske den allra finaste? Lägenheten har allt man kan önska sig så som stort vackert kök, fint sällskapsrum med balkong, smakfullt sovrum, bra förvaring och ett exklusivt badrum. Dessutom är allt i bostaden i toppskick med en genomgående och tilltalande planlösning... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Håkanstorp och Fylkinggatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten diamant till bostad på detta så omtyckta område...

Allt i bostaden är i bästa tänkbara skick med en öppen och ljus planlösning som garanterat kommer att tilltala många!

Optimal fördelning av kvadratmetrarna i samtliga rum, det är ju så här man vill kunna bo.

Slående ljusinsläpp från båda håll och den genomgående planlösningen bjuder verkligen på en skön atmosfär!

Lägenheten är dessutom helt utan insyn och ståtar med en tilltalande balkong mot den fina innergården samt har man en helt fri utsikt mot villaområdet från den andra sidan. En lägenhet för de som ställer höga krav på skick, planlösning och läge samt den privata aspekten med obefintlig insyn...

Lugnt barnvänligt område i en stabil förening som har mycket välskötta fastigheter och en liten oas till innergård...

Bättre än det här blir ju svårslaget i förhållande till det befintliga utbudet på marknaden!

Välkomna in!
Smart planerad hall som ger access till lägenhetens samtliga rum, bra med plats för avhängning och förvaring. Ny vitpigmenterad ekparkett på golv som sedan löper vidare ut i lägenhetens alla rum till ljusa renoverade innerväggar.
En välkomnande och vacker hall...

Från hall når man först det vackra köket till höger som har en stor tilltalande matplats och en köksinredning som är så fin, så fin...
Inredning i vitt till ljusa bänkskivor och ett snyggt vitt väggkakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför...
Ett kök att älska!

Rakt fram från entrén har man det fina badrummet som bara måste uppskattas utav alla, här finns dusch med vikbara glasdörrar, kommod med underskåp samt spegelskåp ovanför, vägghängd talettstol, eluttag, handdukstork och nersänkt innertak med dimbar downlightsbelytsning. Badrummet har kakel och klinkers i vackra påkostade materialval!
Ett badrum för de kräsna som ställer höga krav, här blir badrumsbestyren till ett rent nöje...

Vidare har vi det fina sovrummet som bjuder på en perfekt yta som ger plats för en större dubbelsäng och mer. Vacker ekparkett även här till ljusa renoverade innerväggar. Sovrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och bjuder inte in någon insyn från grannar utan helt fritt från denna sidan ...
Ett riktigt fint vilorum får man här!

Sist men inte minst har vi sällskapsrummet som är stort och bjuder på fin yta. Här finns plats för både soff och tv-hörna samt ett större extra matrumsmöblemang om så önskas. Vacker ljus ekparkett på golv till ljusa innerväggar och rummet bjuder på en magnifik utsikt från balkongen mot den välskötta innergården...
Ett mycket tilltalande och fint sällskapsrum...

Kort och gott får man här ett riktigt drömboende vad gäller läge, planlösning och skick!

Först till kvarn...

Varmt välkomna så vi ses på visningen!

Håkanstorp

Välkomna till Håkanstorp!

Området Håkanstorp ligger på bekvämt cykelavstånd till centrum och via sallerupsvägen tar du dig enkelt ut till motorvägen vilket gör det till ett perfekt område för den som pendlar eller bara vill bo på ett lugnt område men inte för långt bort från staden. Busshållplats, restauranger och flera matbutiker finns nära inpå men även närhet till trygga förskolor.

Både Håkanstorp och området Johanneslust intill är områden med mest villor så lägenheterna här blir ju mer eftertraktade i och med det mindre utbud i förhållande till många andra områden i Malmö.

Den direkta närheten till Värnhemstorget gör ju också detta område intressant p.g.a det stora utbud av restauranger, butiker och den goda busskommunikationen som erbjuds.

Ett område med potential som fortfarande håller humana priser.