3:a högst upp på våning 9 med slående utsikt!

  • Hyacintgatan 29
  • Fosiedal
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en perfekt planerad lägenhet med utsikt som slår det mesta, bron samt havet i ens blickfång och inga grannar ovanför. Fantastiskt ljusinsläpp och helt utan insyn! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Fosiedal och Hyacintgatan!

Våningen är belägen högst upp i fastigheten på våning 9 med en helt sagolik utsikt som skall upplevas på plats!
Till lägenheten hör en egen parkeringplats som man kan hyra ut om inget behov finns för eget bruk.

Här finns 2 fina sovrum, stort vardagsrum, kök med bra matplats och ett väl tilltaget badrum samt har man en genomgående planlösning som erbjuder optimalt med ljusinsläpp, njutbart!

Här finns även en stor skön balkong som verkligen bjuder på utsikt, kvällssolen mot bron kväll efter kväll...

Barnvänlig grön innergårdsmiljö och intill har man Ärtholmens koloniområde, Hylliebadet, fotbollsplaner, lekplatser och föreningen ligger i framkant med elproduktion via föreningens solenergipaneler på samtliga höghus taken.

Föreningen har också fantastiska parkeringsmöjligheter till mycket fördelaktiga priser...

Har Brf Riksbyggen 24  Malmös bästa och billigaste parkeringsmöjligheter?

Detta tillsammans med läget i Fosiedal, mittemellan Pildammsparken och Hyllie station tror vi gör föreningen till en av de mest prisvärda bostadsföreningarna i Malmö.

En lägenhet som kommer passa in på mångas önskemål vad gäller planlösning och utsikt samt är det många som själv vill kunna forma sitt boende efter eget tycke och smak istället för att att betala mycket extra för någon annans renovering!

Bostaden kan bli hur fin som helst, ett riktigt drömhem med lite kärlek och arbete.....

Välkomna in!
Först en stor bra hall som ger fina möjligheter för avhängning samt förvaring.

På den vänstra sidan har man sen 2 fina sovrum som ligger vägg i vägg med varandra och båda rummen ståtar med en bra yta och har ett vackert ljusinsläpp.

Längre fram efter sovrummen ligger köket på den vänstra sidan som erbjuder stor matplats med kökinredningen i vinkel och här har man också ett slående ljusinsläpp, njutbart!

Mellan kök och rum ligger badrummet som är i bra storlek, ett lite äldre badrum som är i behov av uppfräschning.

Sist har vi det fina vardagsrummet som ståtar med ett ljuvligt ljusinflöde och rummet är helt utan insyn. Rummet avslutas med en skön balkong som bara måste uppskattas, kvällssol och fri utsikt är ju något som verkligen lockar...

En bostad som ger köparen möjlighet att kunna forma och inreda till sitt egna drömhem!

Först till kvarn...
Vi ses på visningen!

Fosiedal / Ärtholmen

Välkomna till Fosiedal och Ärtholmen!

Fosiedal Ligger precis intill Ärtholmen och Södertorp. Området har blivit mer och mer populärt tack vare de fina bostasrättsföreningarna som råder i detta område. Välskötta fastigheter och helt underbara innergårdar som ger plats för både vuxna och de små.
Området har egen gata in och avskjilger sig från området intill som är Holma.
Nära in till centrum och enkelt att ta sig ut via ringvägen från Malmö, samt har man Ärtholmens koloniområde tvärs över gatan och Mobilia köpcentra en liten bit ifrån.

Direkt närhet även till Bellevue Stadion, Mässhallarna och Ica Maxi som ligger på promenadsavstånd.

Ett område som fortfarande håller mycket humana priser samt stabila och äldre bostadsrättsföreningar som ger trygghet åt köparen. Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt bostadsplats samt en något underskattad prisbild på lägenheterna i förhållande till vad man faktiskt får för boendepengarna här.