3:a i toppskick belägen centralt i Västra Hamnen!

  • Einar Hansens Esplanad 14
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en pärla utan dess like med bästa läge intill torget. Smart, läcker planlösning samt en stor inglasad balkong och en gemensam takterrass med slående utsikt som skall upplevas på plats... Flera restauranger och Ica Maxi direkt utanför porten gör detta till ett boende som kommer att tilltala många spekulanter! Ett tillfälle...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Hamnen och Einar Hansens Esplanad!

Nu kan vi erbjuda den perfekta bostaden med torget nedanför och alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet så som restauranger, apotek, Ica Maxi, Systembolaget med mera.

På andra sidan har man en helt fantastisk prunkande innergård som inger ett lugn och en avkopplande atmosfär.

Obs! Hiss direkt ifrån markplan och högst upp har man en gigantisk takterrass med sagolik utsikt, här ges man även möjlighet för mingel med grannarna samt umgänge med sina nära och kära. Här finns grillar, solstolar, bänkar med mera.

Det bästa utav alla världar i en och samma bostad, bättre än så här kan det knappast bli...

Föreningen äger sin mark så en stor trygghet för medlemmarna samt finns det garage under fastigheten, här finns även barnvagnsrum, cykelrum, festlokal och 2 st uthyrningsrum till förfogande för de boende.

En lägenhet som kommer att fånga mångas intresse, fräck öppen och smart planlösning, låg avgift, perfekt belägen med en stor inglasad söderbalkong intill torget och i ett fantastiskt skick. Här kan man ju inte bli annat än intresserad...

Välkomna in!
Först en en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor inbyggd skjutdörrsgarderob med speglar från golv till tak, praktiskt och snyggt!
På golv har man ett vackert stengolv i gråsvart ton första biten in som bryter av snyggt till vita och släta innerväggar.

På den högra sidan har man två fina sovrum som både vetter in mot den inbyggda innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Båda sovrummen har vita innerväggar till vacker trestavsparkett på golv.
Det ena sovrummet har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob med speglar från golv till tak, både behövligt och snyggt!
Två sköna vilorum som båda erbjuder ett fint ljusinsläpp och möjlighet för att kunna få sova ostört...

Rakt fram och innan vardagsrum och kök har man det smakfulla badrummet.
Rummet är stort, lyxigt och påkostat, här erbjuds man dusch med infällbara glasväggar, golvvärme, handdukstork, wc, kommod med underskåp samt spegelskåp ovanför. Här finns även en egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare, bänkskiva och förvaringsskåp ovanför. Gråsvart klinkers på golv till vackert väggkakel i vitt.
Ett stort stilrent, elegant och trivsamt badrum som alla kommer att tycka om...

Vidare har vi vardagsrum och kök på den vänstra sidan och här har man verkligen fått till det med en öppen och skön planlösning som avslutas i en helt underbar balkong.

Kök och rum har samma fina ekgolv som följer lägenheten in från hall utan trösklar så enhetligt och snyggt!
Köksinredningen i vitt till gråmelerad bänkskiva som smakfullt bryter av till det svarta väggkaklet ovan.

Maskinparken i rostfritt och svart består utav side-by-side kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Den öppna planlösningen mellan kök och rum gör att lägenheten känns mycket större, ljusare och trivsammare.
Vardagsrummet erbjuder vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och blir mer socialt med det öppna köket intill samt den stora balkongen framför. Ett läckert sällskapsrum med rymd och karaktär!

Sist har vi den fina balkongen som nyligen blivit inglasad och här erbjuds man yta så det blir över, stort luftigt och ett rum man säkert kommer att tillbringa många av sina lediga stunder på.
Balkongen ligger i söderläge så för soldyrkaren ett litet paradis, även ett perfekt inglasat rum för den som bara vill kunna koppla av en stund med lite mat eller en kopp kaffe...

Obs! Bilderna från balkongens insida och ut är tagna precis innan den blev inglasad, om det är någon som undrar så är den helt nyinglasad och förgyller ju bara bostaden ytterligare med pluspoäng!
På bilderna som är i början ser man inglasningen från utsidan och insidan, en påkostat och rejält inglasning!

Kortfattad summering får man här en bostad utöver det vanliga, läge, avgift, planlösning och skick är ju fyra extremt starka argument för alla spekulanter...

Vi ses på visningen!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.