4:a med fin uteplats i västerläge på Almvik!

  • Axel Danielssons väg 5
  • Almvik / Lindeborg
  • , Malmö

Smart planerad fyrarummare på helgavel med tre bra sovrum och två toaletter samt stort kök och vardagsrum. Lägenheten är i behov av en uppfräschning men har en enorm potential... Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almvik och Axel Danielssons väg!

Obs! En gavel 4:a med uteplats i väster för under 6.500 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu har vi möjlighet att kunna presentera en av de så populära marklägenheterna på Almvik, luftig och fin planlösning med gigantiskt kök, stort vardagsrum, två toaletter, stor walk in closet, tre bra sovrum och en skön uteplats i västerläge...

Obs! Lägenheten är handikappsvänlig med ingång direkt ifrån markplan och inga trappor upp samt heller inga trappor ut till trädgården. Husets tvättstuga på samma våningsplan och lägenhetens förråd snett ovanför för bästa bekvämlighet.

Superpt läge med direkt närhet till parkeringen, garagenedfarten och med busstationen snett över gatan. Fin gemensam gård med uteplatser och grillmöjligheter samt fin lekplats så barnvänligt och trivsamt även för de små.

Planlösning när den är som bäst. Stor härlig hall till att börja med, gästtoalett för besökarna direkt till vänster och familjens badrum till höger samt en stor och generös walk in closet i hallens ände. På den högra sidan av lägenheten har man de tre sovrummen. Den vänstra sidan består först av det stora köket som är uppdelat så som arbetskök och därefter med en gigantisk matplats. Sist har vi sällskapsrummet som även det är stort och avslutas med utgång till den fina uteplatsen i härligt västerläge, bättre än så här blir det inte...

Hela lägenheten har behov för en uppfräschning men en enorm potential och kan bli hur bra som helst, med lite kärlek och energi kommer man ju hur långt som, samt är det ju många som vill kunna forma och sätta sin egen prägel på sitt bo.

Hallen har klinkers på golv till ljusa tapetserade väggar, stort och luftigt med bra förvarings och avhängningsmöligheter.

Badrummet erbjuder fönster för smart vädring samt har badkar och våtrumsmatta på både väggar och golv.
Gästtoaletten har klinkers på golv och är förberett för både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 har klinkers på golv och är tapetserat med i ljus gult. Sovrum 2 har samma klinkers på golv och här går väggarna i rosa ton. Sovrum 3 är större och har plastmatta på golv till ljusa väggar med fondtapet.

Köket har ljusa väggar och klinkers på golv. Ljus inredning med gröna luckor och snyggt väggkakel ovan bänkskivan som är i rostfritt. Maskinparken består utav kyl, frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Köket är uppdelat i först ett praktiskt arbetskök och sedan i ett stort matrum med fönster från båda håll, läckert och trivsamt!

Vardagsrum med ljusa väggar och parkett. Rummet är rymligt och avslutas med utgång till den fina uteplatsen, så här vill man bo...

Sammanfattningsvis får man här en stor rymlig 4:a på helgavel med mycket bra planlösning samt i ett barnvänligt område med en stabil bostadsrättsförening i grunden. Man får även möjlighet till både p-plats och garage samt mycket förnämlig kommunikation med busshållsplats runt hörnet samt nära till livmedelsbutiker m.m.

Man får även en eftertraktad uteplats med rätt väderstreck i väster och en fantastisk möjlighet att forma sitt boende efter eget tycke och smak. Och allt detta för under miljonen, kan man begära mer ?

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 6.450 kr netto.

Först till kvarn gäller här!

Almvik / Lindeborg

Välkomna till Lindeborg & Almvik!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.