4:a på barnvänligt område vid Stadionparken!

  • Vendelsfridsgatan 4C
  • Stadionparken / Lorensborg
  • , Malmö

Ett tillfälle att kunna förvärva ett riktigt trivsamt boende med perfekt läge längst ner vid parken. Fantastisk parkliknande innergård i en äldre stabil och välskött Hsb förening... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Stadionparken och Lorensborg!

Ett boende som säkerligen kommer att passa in på mångas önskemål vad gäller både området och planlösningen...
Med lite arbete och mycket kärlek kan man med enkelhet forma sitt drömhem här!

Smart och tilltalande planlösning med mycket ljus samt är ju läget perfekt med en stor sagolik innergårdsmiljö och den fina Stadionparken intill, äldre stabil förening med god ekonomi samt finns möjlighet för både p-plats och garage.

Lägenhetens fördelning är 3 sovrum, helkaklat badrum med badkar, stort kök med en rejäl matplats, bra tilltaget sällskapsrum och som avslutning en jättefin balkong med underbar utsikt mot stor härlig innergårdsmiljö...

Välkomna in!

Först en trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning samt förvaring. Hallen har flertalet inbyggda garderober och ett mörkt golv till ljusa innerväggar.
En välkomnande och ljus hall...

Vidare har vi köket på den vänstra som är ett stort med en bra tilltagen matplats. Inredning i trä till mörk bänkskiva och väggkakel ovan. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, spis med häll och fläkt ovanför.
Ett trivsamt kök!

Rakt fram har vi sällskapsrummet som har en generös yta, ljusa innerväggar till ekparkett i original. Rummet har ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot balkongen och är helt utan insyn.

Härifrån har man utgången till den fina balkongen som ligger i söderläge och har en sagolik parkutsikt framför samt ingen insyn. En riktigt fin balkong som säkerligen blir platsen man gärna kopplar av på så ofta det bara går...

Från den den vänstra sidan av rummet har man sen det första sovrummet som är bra i storlek och ger plats för både säng med mera. Ett rejält vilorum som har fint ljusinsläpp och ljusa innerväggar till stavparkett på golv.

På den andra sidan hall har man sen ytterligare två fina sovrum som man i dagsläget har öppnat upp och brukar som ett stort rum. Enkelt att göra om igen till två rum om man så önskar. Stavparkett i original på golv till ljusa innerväggar. Vackert ljusinsläpp och båda rummen är helt utan insyn, njutbart!

Sist men inte minst har vi badrummet som är helkaklat i ljusa materialval. Här finns badkar, handdukstork, wc, kommod med underskåp samt överskåp med spegel och belysning.
Ett fint badrum...

En lägenhet med många plus så som den genomtänkta planlösningen och inte minst det ypperliga läget intill Stadionparkens vackra områdesmiljö.

Lummigt, grönt och barnvänligt är ju viktiga fördelar när man skall välja sitt nya hem...

Först till kvarn!
Vi ses på visningen!

Lorensborg / Solbacken / Stadionparken

Välkommen till Stadionparken / Solbacken!

Stadionparken ligger intill Malmö Mässhallar och den nya Swedbank arenan. Ett lugnt och grönt område mitt i centrala Malmö som erbjuder bästa tänkbara kommunikation

Härifrån har man också direkt närhet till Pildammarna, Mobilia köpcentra och Malmös faciliteter.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.