4:a på Borgästaregården med en slående utsikt!

  • Lagmansgatan 6A
  • Borgmästaregården / Pildammarna
  • , Malmö

På våning 9 finner ni denna oslipade diamant som kan bli hur bra som helst. Bästa tänkbara läge på rätt gavel med en gudomlig utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Våningen är i behov av renovering och här är det bara att sätta igång och forma sitt eget drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Pildammarna och Borgmästaregården!

Högt upp i det blå finner vi här en våning med potensial i mängder, gavel i rätt läge och utsikt som måste uppskattas enormt, hiss från markplan, två toaletter och en förening med mycket god ekonomi.

Hela våningen är i behov av renovering och ger här en ypperlig möjlighet att forma sitt egna drömboende.

Med dubbla hissar från den fina foajén tar vi oss upp till våning nio där vi finner denna oslipade diamant, som har en utsikt som bara måste uppskattas av i princip alla...

Väl innanför dörren finner vi först en välkomnande hall som erbjuder bra avhängningsplats, garderober samt en stor klädkammare.

Från hallen har man också access till gästtoaletten på höger sida samt köket på den vänstra sidan. Köket är L-format och ger därmed en mycket praktisk matplats.

Längre in i hallen öppnar lägenheten upp sig i ett halvrum som ger access till både badrummet, det ena sovrummet samt det stora vardagsrummet rakt fram. Från vardagsrummet har man sen ytterligare ett sovrum på den högra sidan samt utgång till balkongen från både dessa rum.

Rejäla sovrum, stort vardagsrum och en inglasad balkong med fantastisk utsikt...

En lägenhet som kan bli hur bra som helst, med lite kärlek och arbete formar man här sitt egna boHEM.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 6.150 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Borgmästaregården / Pildammarna

Välkommen till Borgmästargården och Pildammarna!

Borgmästaregården ligger intill stadsdelen Pildamsstaden vid Pildammsparkens nordvästra sida. Området är enormt populär på grund av läget invid parken och att det endast tar några minuter att promenera till Triangeln och Malmös gågata. I området finns även Malmö opera och skånes universitetssjukhus. Här är det alltid nära till allt.

Borgmästaregården består utav tre adresser så som Albinsrogatan, Annebergsgatan och Lagmansgatan. Samtliga av dessa adresser är mycket omtyckta och starka alternativ för många köpare. Mycket p.g a den fina ekonomin samt den goda barnomsorgen och miljön man erbjuds här

Pildammsparken intill med dess speciella historia och starkt nyklassicistiska utformning gör den unik bland Nordeuropas parker. Genom att planeringen skett i olika etapper har en intressant och säregen park skapats. (källa:malmo.se)