Äntligen en gavel 4:a högt upp på Kulladal!

  • Kulladalsgatan 22 C
  • Kulladal
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en möjlighet att forma sitt hem efter eget tycke och smak, men det krävs lite kärlek och arbete... Perfekt belägen i stabil förening som äger sin mark och på våning 7 med sagolik utsikt. Här kan man förverkliga ett riktigt drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kulladal och Kulladalsgatan!

På våning 7 med underbar utsikt över omgivningarna finner vi denna välplanerade och genomgående gavel-fyra. Trevligt kök, 3 bra sovrum, stort badrum, gästtoalett, gott om förvaringsmöjligheter och en härligt inglasad balkong. Här kan man njuta av ett lugnt och tryggt boende i en mycket omtyckt och stabil förening med friköpt mark och låga avgifter. Närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. 

Hall: Vi stiger in i en möblerbar hall med gott om plats för både avhängning och förvaring i en klädkammare. Här finner vi även gästtoaletten. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett välhållet laminatgolv.

Kök: Trivsamt och ljust kök med en ordentlig matplats för 6-8 personer. Inredningen är i original med gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Ovanför arbetsytorna sitter vit klassisk kakel och diskbänken rostfri. Utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. På väggarna sitter en ljus strukturtapet och på golvet ligger ett laminatgolv.

Gäst-wc: Utrustat med handfat och wc-stol. På väggarna sitter en tapet, vit kakel över handfatet och på golvet ligger vit klinker.

Badrum: Fräscht halvkaklat originalbadrum utrustat med duschkabin, handfat och wc-stol. 

Vardagsrum: Ljust och trivsamt sällskapsrum som via sina stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp. På väggarna sitter en ljus tapet och originalgolvet är i ett mycket fint och välvårdat skick.

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum med plats både för dubbelsängen och ytterligare möblemang. På golvet ligger originalgolvet, stavparkett i ek, i ett fint skick och på väggarna sitter en rosa tapet. Ett stort fönster ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på en magisk utsikt.

Sovrum 2: Även detta ett rejält sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger samma stavparkett som återfinns i sovrummet bredvid och på väggarna sitter en ljus tapet. Det finns en stor garderob. En av utgångarna till den inglasade balkongen finner vi här.

Sovrum 3: Ljust och trevligt sovrum. Även här får man plats med en dubbelsäng. På golvet ligger även här vacker stavparkett. Här finner vi utgången till den härliga och inglasade balkongen i solsäkert västerläge.

Balkongen räknas i juridisk mening inte som boyta, men det är i praktiken precis just vad den är under en stor del av året! Här kan man sitta och njuta av tillvaron med en underbar utsikt över föreningens välskötta gårdar och de gröna och lummiga omgivningarna.

Detta är kort och gott en mycket trevlig bostad med mycket stor potiential att bli någons perfekta drömboende!

Först till Kvarn!

Välkomna på visningen!

 

Kulladal

Välkommen till Kulladal.
Kulladal har idag en blandad bebyggelse, med både villor och flerfamiljshus. En stor del av villabebyggelsen tillkom redan i början av 1900-talet. Kulladal var ett egnahemsområde som då tillhörde Fosie landskommun. Flerfamiljshusen, främst bostadsrätter, tillkom på 1960- och 1970-talen. Blekingsborg ligger norr om Kulladals egnahemsområde och området Per Albins Hem ligger öster om de gamla villorna. I den sydöstra delen finns ett område med nyare radhus.
I området finns Kulladalsskolan (F-5). I området finns även Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladals idrottsplats är hemmaarena för Kulladals FF. Fotbollsspelaren Stefan Schwarz, vars moderklubb är Kulladals FF , kommer från området (kuriosa).