Äntligen en gavel 4:a högt upp på omtyckta Kulladal!

  • Kulladalsgatan 22 C
  • Kulladal
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like. Öppna ljusa ytor på våning 7 med en helt sagolik utsikt och i ett skick som slår det mesta på marknaden! Stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare argument för denna så fina bostad... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kulladal och Kulladalsgatan!

På våning 7 med en helt underbar utsikt över omgivningarna finner vi denna välplanerade och genomgående gavel-fyra.

Lägenheten är totalrenoverad vad gäller allt ifrån golv till tak och detta är garanterat en av de finare 4:orna på området, om inte den allra finaste...

Den nya öppna planlösningen erbjuder mycket större kök och hela bostaden har fått ett fantastiskt ljusinsläpp som bara måste kännas in och avnjutas på plats.

Stor balkong som ståtar med en pampig och vacker utsikt över området, allt detta i en mycket stabil Hsb förening som äger sin mark och erbjuder låga avgifter. Föreningen har gott om garage / p-platser samt finns det en förnämlig kommunikation i området vad gäller bussförbindelser, shopping, livsmedel m.m.

En våning som garanterat kommer att locka till sig många spekulanter...

Välkommen in!

Vi stiger in i en möblerbar hall med gott om plats för både avhängning och förvaring, en välkomnande och luftig hall. Påkostad säkerhetsdörr och ljusa innerväggar till ett vackert nylagt golv som sedan löper vidare ut i lägenhetens alla rum, enhetligt och mycket snyggt!
På den högra sidan finner vi först gästtoaletten som är helkaklad i stilrena materialval, en riktigt fin toalett...

På den vänstra sidan finner vi det smakfulla köket som är upp öppnat och ger en fantastisk matplats intill fönsterpartiet, perfekt när matgästerna är på besök.
Inredning i vitt till snygg bänkskiva som går i grå ton och ett vackert väggkakel i vitt ovanför.
Masinparken består utav integrerade vitvaror så som kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Vidare har vi det första sovrummet som ligger vägg i vägg med kök och härifrån kommer man ut till den sköna balkongen som är inglasad. Härifrån bjuds man på en hisnande och ljuv utsikt, njutbart!
Sovrummet ståtar med en bra tilltagen storlek, läckert ljusinsläpp och vackert golv till ljusa innerväggar.

Efter så kommer sovrum 2 som även det har utgång till den fina balkongen, utsikten härifrån är enastående och måste upplevas på plats. Samma fina golv till ljusa innerväggar och slående ljusinsläpp även här...

Balkongen räknas i juridisk mening inte som boyta, men det är i praktiken precis just vad den är under en stor del av året! Här kan man sitta och njuta av tillvaron med en underbar utsikt över föreningens välskötta gårdar och de gröna och lummiga omgivningarna.

Sen har vi ytterligare ett sovrum som har sin utsikt från gaveln, fantastisk utsikt, vackert ljusinsläpp och bra tilltagen yta även här. Kort sammanfattning har man här tre perfekta vilorum vad gäller storlek, skick, ljusinsläpp m.m.

Vidare har vi det fina sällskapsrummet som verkligen bjuder upp till dans, stort och ljust med en ljuvlig utsikt är en bra förklaring på detta vackra rum. Gediget golv till ljusa innerväggar och plats för extra matrumsmöblemang om man så vill.
Ett trivsamt och tilltalande vardagsrum...

Sist har vi det smakfulla badrummet som ståtar med egen klädvårdsavdelning och kombinerad tvätt / torkmaskin. Här finns fönster för vädring, dusch som är avdelad med glasvägg, handdukstork, wc, kommod med underskåp och spegelskåp med belysning ovan samt kakel och klinkers i snygga materialval.
Ett badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Allt i lägenheten är renoverat under 2021 och samtidigt har man ändrat i planlösning så man fått fram ett bättre ljusinsläpp och smartare ytor där man vill ha dem!

Kort sammanfattning här blir 10 poäng utav 10 och svårslaget vad gäller allt...
En lägenhet för er som sätter högsta värde på föreningens ekonomi, läget i fastigheten, planlösning och bostadens skick!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Kulladal

Välkommen till Kulladal.
Kulladal har idag en blandad bebyggelse, med både villor och flerfamiljshus. En stor del av villabebyggelsen tillkom redan i början av 1900-talet. Kulladal var ett egnahemsområde som då tillhörde Fosie landskommun. Flerfamiljshusen, främst bostadsrätter, tillkom på 1960- och 1970-talen. Blekingsborg ligger norr om Kulladals egnahemsområde och området Per Albins Hem ligger öster om de gamla villorna. I den sydöstra delen finns ett område med nyare radhus.
I området finns Kulladalsskolan (F-5). I området finns även Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladals idrottsplats är hemmaarena för Kulladals FF. Fotbollsspelaren Stefan Schwarz, vars moderklubb är Kulladals FF , kommer från området (kuriosa).