Balkong med havsutsikt!

  • Skvatterevsgatan 4
  • Limhamn / Ön
  • , Limhamn

Balkong med havsutsikt! En mycket välplanerad etagelägenhet med en stor och solsäker söderbalkong, njutbart! Att kunna vakna upp intill havets vackra brus varje morgon är ju för många en liten dröm, att senare dessutom kunna fånga solnedgångens spegelbild kväll efter kväll gör ju drömmen total! Denna dröm kan nu bli verklighet.. Ett tillfälle!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ön och Skvatterevsgatan!

Här ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett sagolikt boende med en tilltalande ljus och smart planlösning.

Perfekt lugnt läge med en slående utsikt mot havet. Ett boende som garanterat kommer att falla in på mångas önskemål...

Etagelägenhet om 3 rum och kök i öppen planlösning med en saltstänkt balkong i perfekt söderläge som erbjuder en helt underbar havsutsikt. Det perfekta läget med ingång från gården gör boendet lugnt, trivsamt och inger gårdshuskänsla. Bra stabil förening som äger sin mark ger ekonomisk stabilitet och som pricken över i har man en egen p-plats som ingår i boendet. Här bor man bekvämt i ett unikt område med havet som närmsta granne!

Bättre än så här blir det inte, så ring och boka in er på visningen...

BESKRIVNING:

Hall: innanför ytterdörren öppnar lägenhetens hall upp sig. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i klädgarderob, ljus klinker samt fina vita väggar.

Badrum: Väl tilltaget badrum med fönster som släpper in härligt dagsljus. Utrustningen består av badkar, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare samt gaspanna. Då badrummet är i original är det ett ypperligt tillfälle för den nya ägaren att sätta sin egen prägel på det.

Kök: Stilsäkert kök i halvöppen planlösning. Sober vit köksinredning med rostfria handtag. Gott om förvaring och arbetsyta. Ett kök att bjuda in sina vänner till i trevligt samkväm när kulinariska rätter anrättas! Stor och ljus matplats i burspråk med plats för många personer. Vita släta väggar och fin klinker skapar en härlig kontrast. Maskinparken består av; spishäll, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt.

Vardagsrum: Köket och det härliga sällskapsrummet binds ihop i en halvöppen planlösning. Genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljus och rymd. Väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden och på golvet ligger vacker ekparkett som är genomgående i bostaden. Här finner vi även utgången till balkongen som erbjuder härlig sol och plats för både matbord och grill som välkomnar det lilla sällskapet. Varför inte servera frukost eller middag ute när vädret tillåter? 

Den vita trappan från vardagsrummet leder upp till den mer privata delen av detta fina boende och erbjuder två stycken sovrum och ytterligare ett badrum.

Badrum: Även detta badrum är väl tilltaget och i original. Utrustningen består av dusch, handfat, badrumsskåp samt toalett. Takfönster som skänker mycket ljus skapar en trevlig atmosfär.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöblemang. Gott om förvaring i de inbyggda garderoberna längs med den ena väggen. Det charmiga burspråket är perfekt för att skapa en mysig läshörna. Väggarna är släta och vita och på golvet ligger klassisk ekparkett.

Sovrum 2: Ett lite mindre sovrum med vita, släta väggar och fin ekparkett. Även här finns inbyggda garderober längs den ena väggen, praktiskt och bra!

Kort och gott får man här en etagelägenhet som erbjuder mängder utav plus, så som det ypperliga läget intill havet, den lugna charmiga innergårdsmiljön, stabil välmående förening som äger sin mark, egen p-plats, slående havsutsikt och inte minst den fina öppna planlösningen som brer ut sig på två plan.
Den sociala delen på nedre plan samt den mer privata med snedtak, badrum och två sovrum på  övre plan!

Ett unikt tillfälle att kunna förvärva en bostad med mersmak...

Varmt välkomna på visningen!

Limhamn / Ön

Välkommen till Limhamn / Ön.

Här bor du granne med havet och njuter av sundsutsikt, doft av hav och friska vindar. Sommartid kan du njuta av båtlivet i småbåtshamnen och även ta sig ett dopp i Öresund. Långa promenader längs med havet är avkopplande och uppfriskande året om. Ön är populärt för fiskeintresserade, antingen fiskar man från kajkanten eller med fiskebåten M/S Pelle. Från de gamla industrierna som tidigare tillverkade båtar och flyg kvarstår idag tre byggnader som inrymmer Friskis och Svettis, Skolan på Ön samt ett närlivs. Goda kommunikationer med buss33 och 7 som stannar mitt på Ön och därifrån kan du åka både till Centralen, Hyllie station eller Triangeln.