Bästa tänkbara läge och skick på Backarna!

  • Sandbackegången 4c
  • Kirseberg / Backarna
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende på lummiga Backarna i Kirseberg. Totalrenoverat, nytt och fräscht med smart planlösning samt en skön solbalkong. allt i bostaden är nytt från 2018, gemförbart med nyproduktion om inte bättre... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Backarna / Kirseberg och Sandbackegången!

Obs! Bo fint på lummiga Backarna för mindre än 3.600 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi visa upp en riktig pärla till bostad, här är det bara att flytta in eftersom lägenheten genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak. Allt är nytt i lägenheten från 2018.

Bostaden erbjuder först en bra hall med inbyggd garderob för avhägning, nytt fräscht badrum med dusch, mysigt och trivsamt vardagsrum med integrerat nytt kök samt ett stort skönt sovrum med inbyggd garderobsvägg och avslutningsvis en balkong att kunna koppla av på.

Perfekt belägen i ett lummigt grönt område med Beijers Park intill. Stabil förening som äger sin mark gör ju detta boende än mer intressant.

En lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål...

Välkomna in!
Hallen har renoverade innerväggar i vitt till ett snyggt mörkt laminatgolv. Här finns även en inbyggd garderob för avhängning / förvaring samt porttelefon och infälld downlightsbelysning i tak. En välkomnande och mycket trivsam hall!

Första rum är badrummet som är helkaklat i sobra och fina materialval. Här erbjuds man dusch, handdukstork, wc, komod med underskåp samt spegelskåp ovan. Ett tilltalande badrum som går i vitt och grått...

Nästa rum är vardagsrummet som är litet och mysigt, vacker trestavsparkett på golv till renoverade innerväggar och tak i vitt. Rummet erbjuder ett fint ljusinsläpp och har en charmig känsla.
Här finner vi även det fina köket som är integrerat med sällskapsrummet och ger mersmak när man har gästerna på besök, socialt öppet och helfräscht.
Köksinredning i grått till vit väggkakel och mörk bänkskiva som bryter av i en fin harmoni. Maskinparken består utav integrerad kyl, frys och diskmaskin samt spishäll. Ugn och fläkt i rostfritt samt infälld downlightsbelysning i tak för bästa tänkbara ljusflöde. Ett kök att älska...

Nästa rum är sovrummet som verkligen bjuder på yta och rymd, stort luftigt med ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummet har inbyggd stor skjutdörrsgarderob längs ena väggsidan samt ges plats för både säng, arbetshörna m.m.
Renoverade innerväggar i grått till en lyxig och ljus heltäckningsmatta ger värme till detta så fina vilorum. Rummet avslutas med en mysig balkong som ger plats för måltiden ute, morgonkaffet eller bara en stund i solen. Ett helskönt vilorum!

Sammanfattningsvis får man här ett ett boende utöver det vanliga, unik och speciell planlösning med tilltänkta kvadratmetrar överallt, bästa tänkbara skick och i ett lummigt grönt område på Backarna som måste tilltala även den mest kräsne köparen. En liten drömbostad med mängder av karaktär...

Först till kvarn!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.545 kr netto.

Välkomna på visning!

Kirseberg

I nordvästra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för ”Backarna”. Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i staden. I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Områdena Segevång, Valdermarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker. Mitt i Kirseberg hittar vi även det karakteristiska Vattentornet som byggdes på 1800-talet, och numera utgör bostäder.Kirseberg har en stolt idrottstradition med flera fotbollslag, egen sim- och ishall.Nära till mataffärer, butiker och köpcentrumet Entré på Värnhemstorget förenklar i vardagen. För pendlaren finns goda förutsättningar då möjlighet till pendling och tillgång till motorvägen underlättar, så för pendlaren är läget optimalt.