Centralt belägen 3.a i toppskick med 30-tals charm!

  • Flensburgsgatan 6B
  • Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

Nära Möllan och MAS hittar vi denna lilla guldklimp, högt till tak, vackra golv, nytt kök och nytt badrum. Trivsam charmig innergårdsmiljö samt har man en perfekt kommunikation på området och direkt närhet till både butiker, restauranger, kaféer m.m... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Centrum / Möllan och Flensburgsgatan!

OBS! Ett centralt boende i toppskick för mindre än 3.950 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi erbjuda en riktig pärla till bostad med bästa tänkbara läge och med närhet till allt man kan önska så som shopping, restauranger, kaféer, livsmedel, parker samt Triangelstationen och Södervärns busstorg på kort avstånd!

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering, så tacksamt för den nya köparen som bara kan flytta rakt in...

Allt i lägenheten är nytt från 2018 så som kök, badrum, golv, innerväggar, dörrar, karmar, lister, kontakter, strömbrytare, downlights i tak, nydragen el m.m... All belysning är med dimmerfunktion och går att styra trådlöst via sin mobiltelefon eller surfplatta.

Välkomna in!
Först en perfekt balanserad hall som ger bra med plats för avhängning och förträfflig förvaring i en stor garderob. Hallen har snyggt parkettgolv till renoverade innerväggar i vitt och nersänkt tak med downlightsbelysning. En mycket trivsam och välkomnande hall...

Nästa rum är vardagsrummet som ligger på den vänstra sidan, här har man högt till tak med lampstuckatur samt ett fint fiskbensmönstrat parkettgolv i original som är slipat och renoverat. Rummet bjuder på ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och gatan utanför är en återvändsgata med begränsad trafik så ett lugnt och skönt läge.

Köket går ihop med sällskapsrummet så tillsammans bildar det en öppen och mycket tilltalande planlösning...

Köksinredning i vitt och maskinparken i rostfritt / svart så som kyl, frys, micro, ugn, häll och spisfläkt ovan. Det finns även en diskmaskin som är integrerad. Bänkskivan är i massiv ek och ovan har man ett snyggt samt påkostat kakel i marmor. Ett riktigt fint kök som säkert kommer att passa in på mångas önskemål...

På den andra sidan har vi först badrummet innan de två sovrummen.

Badrummet är exklusivt, utbyggt och har många fördelar så som specialbelysning med dimmerfunktion i tak, högtalare, paxfläkt, handdukstork, golvvärme, dusch med glasdörr, vacker komod med underskåp samt spegelskåp ovan. Vit snygg kakel på väggarna till vacker grå granit på både golv och i hela duschutrymmet ger badrummet ett mycket lyxigt íntryck... Ett badrum som säkert alla kommer att uppskatta och vilja besöka mer än en gång under visningstiden!

Sist har vi två fina sovrum som bjuder på vackert ljusinsläpp, lugnt och behagligt läge när det väl är sovdags med den fina innergården framför. Båda rummen har nytt parkettgolv, renoverade innerväggar i vitt och nya dörrar / karmar. Två perfekta vilorum som ger plats för både dubbelsäng och mycket mer.

Sammanfattningsvis får man här ett helt förträffligt boende med perfekt läge, centralt och med en jättefin innergårdsmiljö samt en mycket låg total boendekostnad som blir svårslagen. Allt i bostaden är nytt och renoverat i smakfull stil så för den kräsne måste detta vara rena paradiset. Lägenheten har tidigare varit en tvåa men är nu ombyggd till en fullt fungerande trea, registrerad som två rum och kök i föreningen.

Ett ypperligt och unikt tillfälle!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.935 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.