Charmerande 2,5:a vid S:t Knut – 30-tal när det är som bäst!

  • Mäster Danielsgatan 2
  • S:t Knut
  • , Malmö

Trivsam och genomgående 2,5:a med välbevarad 30-talscharm såsom högt i tak, spegeldörrar, vackra fönsterpartier, fiskbensparkett och stuckaturer. Väldisponerad planlösning och öppna ytor gör att bostaden får en underbar rymd! S:t Knuts mysiga atmosfär och en trevlig innergård får man på köpet. Föreningens mark är friköpt vilket ger en stor ekonomisk trygghet. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till en mysig bostad med välbevarade originaldetaljer från 1930-talet. Här kan man njuta av högt i tak, stuckaturer, vackra golv och spegeldörrar, helt enligt tidens anda. Planlösningen är mycket tilltalande och välplanerad, genomgående, och bostaden är väldigt ljus och trivsam med en underbar atmosfär. Ett hem att älska!

Hall: På våning 2 stiger vi in i en hall med plats för avhängning. Väggarna är vita som i resten av bostaden och på golvet ligger vacker fiskbensparkett som följer med in i matrum och vardagsrum vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde. 

Badrum: Fräscht och helkaklat badrum som renoverades i föreningens regi 2008. Väggarna har vit klassisk kakel och på golvet ligger grå klinker. Utrustningen består av handfat, överskåp, dusch med invikbara duschväggar och wc-stol.

Matrum ("halvan"): I öppen planlösning mot vardagsrummet finns det ett generöst utrymme som med gott mått rymmer ett ordenligt matsalsmöblemang. Väggarna är vita, som i övriga bostaden, och på golvet ligger vacker fiskbensparkett vilken följer med in i vardagsrummet. Välbevarad lampstuckatur ger ett sobert intryck. 

Vardagsrum: Stort och rymligt sällskapsrum som med gott mått rymmer både soffgrupp och ytterligare möblemang. Högt i tak och stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp och skapar en underbar rymd till rummet. Även här återfinns välbevarad stuckatur.

Sovrum: Via vardagsrummet når man det väl tilltagna sovrummet som mer än väl erbjuder plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang. Väggarna är vita som i övriga bostaden och på golvet ligger ett vackert plankgolv. I taket tronar även här en lampstuckatur. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som löser förvaringen.

Kök: Vit originalinredning med öppna hyllplan som erbjuder gott om plats för förvaring samt ett stort skafferi. Utrustningen består av kyl/frys (Elektro Helios), spis samt en extra frys. Matplats för 4 personer. Vita väggar och på golvet ett laminatgolv. De höga fönstren släpper in mängder med ljus och bjuder på fin utsikt mot innergården.

Välkomna hem!

S:t Knut

Välkomna till S:t Knut i Malmö!

S:t Knut har alltid varit populärt och framförallt för den yngre generationen köpare. Torgets läge betraktas som mycket centralt i vår lilla stad med närhet till affärer, Folkets Park, Möllevången och den goda kommunikationen som råder samt det korta avstånd man har in mot Malmö centrum.Mycket av bebyggelsen runt torget består av charmiga 20 och 30-tals fastigheter som är en av anledningarna till det stora intresset här.
En annan anledning är att många av områdets föreningar ståtar med mycket stabil och god ekonomi.

Torget har många aktiviteter och flera restauranger, cafeér, och det sociala umgänget är stort.Ett mycket populärt bostadsområde vad gäller bebyggelsen, det centrumnära läget och inte minst den goda kommunikationen.