Charmig 2,5:a med centralt läge och fin innergård!

  • Värmlandsgatan 8
  • Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en liten pärla med central adress och mycket god kommunikation. Högt till tak, genomgående, öppen och ljus planlösning med en skön balkong från sällskapsrummet. Grön lummig innergårdsmiljö likt en oas gör detta boende extra tilltalande och attraktivt... Ett tillfälle!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södervärn / Möllan och Värmlandsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en Charmig 30-tals lägenhet med läcker takhöjd, rymd och atmosfär...

Bra tilltaget hall som ger access till bostadens alla rum, stor garderob, fint sovrum och kök som har sina fönster mot den lummiga innergården utan direkt insyn, fint badrum med badkar, mysigt matrum innan sällskapsrummet och stort vackert vardagsrum med en skön balkong som avslutning!

Bostaden är belägen på våning 3 med en pampig foajé i äkta 30-tals stuk som leder en ut mot fastighetens baksida som ståtar med en liten oas till innergård. Innergården ger plats för både avkoppling och grill med umgänge iväg ifrån stadens sus och brus, njutbart!

Centralt läge med direkt närhet till både MAS, Möllan, Södervärn, Triangelstationen, Pildammarna, Dalaplan och Mobilia köpcenter. Området erbjuder också en fantastisk kommunikation vad gäller både bussförbindelse samt via bil ut från stan.

Välkomna in!
Stor öppen hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i stor garderob direkt på höger sida. Ljusa innerväggar till fin parkett på golv, en trivsam och välkomnande hall...

Köket är praktiskt med gott om skåp och hyllor för bästa tänkbara förvaring. Fönster mot den lummiga innergården som ger ett vackert ljusinsläpp och Inredningen går i vitt till snygg bänkskiva med ett sobert väggkakel ovanför. 
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.

Bra tilltaget sovrum på samma sida, vägg i vägg med köket som också har sitt fönster mot den den trivsamma innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Färgade innerväggar och snyggt golv i mörk ton.
Ett skönt vilorum med vackert ljusinsläpp!

Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen så tryggt och bekvämt. Här finns badkar, kommod med underskåp, spegelskåp, hylla och wc. Ett tilltalande och fint badrum!

Innan vardagsrummet på den högra sidan har man ett litet halvrum som nuvarande ägare använder som matrum.

Sällskapsrummet är stort och ståtar med ett slående ljusinsläpp, vacker parkett på golv till ljusa innerväggar och takhöjden förgyller ju trivseln ytterligare. Rummet avslutas i en skön balkong som erbjuder optimalt med soltimmar, från morgon till kväll...

Kort summering får man här mycket av det som prioriteras på spekulanters önskelista, så som äldre charm, takhöjd, genomgående ljus planlösning, balkong, fin innergårdsmiljö, stabil förening med centralt läge, god kommunikation m.m.

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.