Charmig 3:a med centralt läge i toppskick!

  • Värmlandsgatan 8
  • Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en riktig pärla med central adress och mycket god kommunikation. Högt till tak med genomgående ljus planlösning samt har man en skön balkong från rummet. Grön lummig innergårdsmiljö likt en liten oas gör detta boende extra tilltalande och intressant... Ett tillfälle!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södervärn / Möllan och Värmlandsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en Charmig 30-tals lägenhet med läcker takhöjd, rymd och atmosfär...
Obs! Föreningen äger sin mark som är en ekonomisk trygghet för medlemmarna!

Bostaden har genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak, inklusive kök och badrum!
Enkelt och bekvämt för den nya ägaren att bara kunna flytta rakt in och sätta sina möbler på plats.

Bostaden är belägen på våning 3 med en pampig foajé i äkta 30-tals stuk som leder en ut mot fastighetens baksida som ståtar med en liten oas till innergård. Innergården ger plats för både avkoppling och grill med umgänge bort ifrån stadens sus och brus, njutbart!

Centralt läge med direkt närhet till både MAS, Möllan, Södervärn, Triangelstationen, Pildammarna, Dalaplan och Mobilia köpcenter. Området erbjuder också en fantastisk kommunikation vad gäller både bussförbindelse samt via bil ut från stan.

Bostaden har en ypperlig fördelning med öppen och ljus planlösning. Vardagsrum, kök och balkong på den högra sidan som blir den sociala ytan och sen båda sovrummen på den vänstra sidan som blir den mer privata delen av lägenheten. Båda vilorummen har sina fönster mot den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Hallen blir som bostadens nav med access till alla rum och här finns även en stor garderob samt det fina badrummet.

Välkomna in!
Stor öppen hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i en stor garderob direkt på vänster sida. Ljusa innerväggar till fin parkett på golv, en trivsam och välkomnande hall...

Badrummet är som en dröm, här förvandlar man dagens bestyr till ett rent nöje...
Helkaklat och superfräsch i snygga och påkostade materialval med vikbara duschdörrar i glas. Här finns även golvvärme, handdukstork, wc, kommod med underskåp, väggspegel och läcker downlightsbelysning i tak, njutbart och smakfullt...

Köket är i öppen planlösning mot sällskapsrummet och här har man verkligen fått till det efter den stora renoveringen där man samtidigt ändrat om till en bättre planlösning, läckert!
Snygg inredning i grå ton till ljus bänkskiva och vackert väggkakel bakom.
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett riktigt drömkök!

Rummet är stort och ger bra med plats för matrumsmöblemang, soff och tv hörna samt mycket mer. Högt till tak med bevarad lampstuckatur och vacker parkett på golv, ett fantastiskt rum med kök i öppen planlösning...
Från rummet har man sen också utgång till balkongen som erbjuder sol från morgon till kväll, ett ypperligt söderläge!

Sist har man 2 fina sovrum som båda erbjuder vackert ljusinsläpp och har sina fönster mot den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är dags för skönhetssömnen. Båda sovrummen ligger mot norr så bästa tänkbara läge under varma sommardagar då man garanterat uppskattar ett svalt och skönt vilorum. Vilorummen har vackra golv till ljusa innerväggar.
I samband med renoveringen är planlösningen ändrad till en smart 3:a men registrerad i föreningen som en 2.a

Kort summering får man här mycket av det som prioriteras högt på köparnas önskelistor. Här finner vi takhöjd, äldre charm, genomgående ljus planlösning, söderbalkong, fin lummig innergårdsmiljö, stabil förening som äger sin mark, centralt läge, god kommunikation och inte minst ett skick som slår det mesta samt en spännande och unik planlösning...

Först till kvarn...
Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.