Charmig gavel-3:a på Ellstorp är nu till salu!

  • Ellstorpsgatan 2a 1
  • Ellstorp
  • , Malmö

Fräck planlösning och högt upp i fastigheten med ett slående ljusinsläpp gör bostaden mycket tilltalande och unik... Söderbalkong och äldre stabil förening som äger sin mark samt hiss och välskött innergårdsmiljö är ytterligare plus! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Värnhem och Ellstorp!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en riktig godbit till bostad, allt i våningen är i bra skick och läget kan ju inte bli så mycket bättre. Högt upp i fastigheten och belägen på helgavel så ljuset bokstavligen flödar in från alla håll.

Fräck tilltalande planlösning med generösa sällskapsytor och en vacker utsikt som gör en glad...

Gedigna ekgolv, högt till tak och mycket bevarad 30-tals charm visas här upp i ett gott skick. Bostaden ståtar också med en liten fin söderbalkong via sovrummet samt finns hiss i fastigheten som är ett krav ifrån många!

Stabil Hsb förening som erbjuder välskötta fastigheter, fantastisk innergårdsmiljö, garageplatser inunder, bästa tänkbara kommunikation via Värnhem och som pricken över i:et så äger föreningen sin mark. En stor trygghet för medlemmarna!

En bostad med en unik och tilltalande planlösning på centralt läge, skall ses och kännas in på plats...

Välkomna in!
Hall som delar av lägenheten på ett fint sätt, vardagsrum på den högra sidan och stort matrum intill. På vänster sida har man köket och ett sovrum vägg i vägg. Hallen erbjuder flera garderober för bästa förvaring och det fina badrummet som nyligen blev totalrenoverat. Ljusa innerväggar till snyggt stengolv i svart ton, en trivsam och fin hall!

Sällskapsrummet bjuder på gigantisk yta och ett fantastiskt ljusinflöde via de stora fönsterpartierna, Gediget ekgolv till ljusa innerväggar även här. Högt i tak med lampstuckatur bevarad och uppöppnat till nästa rum som idag används som matrum, men fungerar utmärkt som ett ytterligare sovrum om så önskas.

Matrummet har samma fina ekgolv till ljusa innerväggar och även här så finner man ett slående ljusinsläpp, båda dessa rum bokstavligen badar i ljus. Läckert och trivsamt...

Sen har vi nästa sovrum som är stort och generöst i yta, här finns också en inbyggd garderob med skjutdörrssystem som löper längs hela väggsidan. Detta vilorum avslutas sen med en fin söderbalkong, perfekt för morgonkaffet!
Ljusa innerväggar till gedigen ekparkett på golv.

Köket är lite mindre men ger matplats för två, här finns gott om förvaring i skåp och lådor samt fina arbetsytor.
Köket renoverade för 5 år sedan och är i gott skick. Inredning i ljusgrå ton till bänkskiva och väggkakel i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, gasspis och fläkt ovanför. Ljusa innerväggar till laminat på golv.
Ett fint kök med rätt känsla...

Badrummet blev totalrenoverat 2018 och känns som om det vore helt nytt, här finns dusch, handdukstork, handfat med spegelskåp ovan och vägghängd toalett. Ett jättefint badrum som är helkaklat i snygga och ljusa färgval!

Med kort summering får man mycket för sina pengar här!
Centralt läge, mycket god kommunikation på området, välskött och fin innergårdsmiljö, möjlighet till garage via föreningen, äldre stabil förening som äger sin mark, högt upp, hiss, läcker utsikt, unik och udda planlösning samt en härlig 30-tals charm som visas upp i ett gott skick.

Vi ses på visningen...

Välkomna!

Ellstorp

Området Ellstorp byggdes på 30-40 talet och var det första renodlade funkisområdet i Malmö. Bebyggelsen är uppförd enligt lamellhusprincipen & lägenheterna här har en genuin charm bevarad med lite generösare takhöjder mm.Här har man också den omtyckta Ellstorpsparken intill, perfekt för personer som har hund & som gillar parkpromenader. Inte långt från Ellstorp ligger Värnhem.
Värnhem / Ellstorp är ett område som blivit mer & mer populärt bland både unga & äldre. Framförallt de unga har fått upp ögonen för området rejält på senare tid. Entré köpcentra & den goda busskommunikationen via Värnhem är säkerligen en av många bidragande faktorer.