Charmig och unik 2,5:a vid S:t Knuts torg!

  • Henrik Smithsgatan 8 B
  • S:t Knut
  • , Malmö

Stor läcker planlösning, högst upp med utsikt och inga grannar ovanför, furubrädsgolv, högt till tak, mycket bevarad 30-tals charm och allt detta i en stabil förening som äger sin mark. En bostad som kommer att tilltala många... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till S:t Knut och Henrik Smithsgatan!

Obs! Ett charmigt och unikt boende för under 5.200 kr i månaden inklusive lån samt avgift...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende intill det så populära S:t Knuts torg. Hela lägenheten inger en fantastisk känsla av en svunnen tid, det sköna och vårt så omtyckta 30-tal.

Stora ytor, högt till tak och i ögonfallande vackra furubrädsgolv bäddar in denna charmiga lägenhet så fint, så fint!

Genomgående planlösning med ett enastående ljusinsläpp, högst upp med fin utsikt, snyggt renoverat kök med bevarad charm och en rejäl matplats, renoverat badrum med dusch, stort luftigt sovrum med mycket karaktär. Ja - här finns inget att klaga på, utan bara att flytta in och avnjuta denna drömbostad...

Välkommen in:
Först en öppen luftig hall som omgående skvallrar om vackra originalgolv, högt till tak och mängder utav charm. Hallen har fina furubrädsgolv som sedan löper vidare ut i bostadens alla rum, läckert! Ljusa väggar och högt till tak samt går hallen över i ett stort halvrum som ger perfekt med plats för avhängning och en stor möblerbar yta.

Halvrummet öppnar upp lägenheten på ett mycket trivsamt sätt och ljuset bokstavligen väller in från båda håll. På höger sida kommer vi ut till det fina köket som är totalrenoverat och där man bevarat den urspungliga 30-tals charmen...
Köket har ett tilltalande furbrädsgolv till ljusa väggar, inredning i vitt till mörk bänkskiva och ljust väggkakel.
Maskinparken består utav kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin.
Ovanligt för detta byggår är att man har en bra matplats i köket, dessutom erbjuds man här en helt bedårande utsikt!

På den andra sidan halvrummet har vi sällskapsrummet som verkligen bjuder på fin yta och karaktär. Rummet har samma vackra originalgolv, högt till tak, stuckatur och ett slående ljusinsläpp. Ljusa väggar och charmiga fönsterpartier gör ju detta rum till ett riktigt trivselrum...

Från vardagsrummet har man sen en liten hall till den mer privata avdelningen med sovrum, badrum och en stor walk in closet. Här finns också samma fina furubrädsgolv som man bara måste beundra, charmigt och läckert!

Sovrum med ljusa väggar, högt till tak och även här bjuds man på ett slående ljusinsläpp från de vackra fönsterpartierna. Rummet har en fantastisk yta och ger plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, här vill man garanterat sova...

Helkaklat badrum med dusch som är totalrenoverat och har en fin yta som också är ganska ovanligt för denna tidsepok. Badrummet går i ljust kakel och har infällbar glasdörr till duschen samt ges här bra med förvaringsplats. Badrummet erbjuder infällda downlights i tak, handdukstork, wc och vask med spegelskåp ovanför.

Sist med inte minst har vi den stora walk in closet som bara måste uppskattas enormt, här har man sitt egna lilla klädrum som sväljer mängder i förvaring och detta är ju definitivt något som ger denna redan så fina lägenhet pluspoäng.

Sammanfattningsvis får man här en lägenhet som har mängder utav fördelar, så som stark adress på mycket populärt område intill S:t Knuts torg, 30-tals charm när den är som bäst, stor härlig planlösning med optimalt ljusinsläpp, högst upp utan granne ovanför, fantastiska originalgolv och inte minst i en stabil förening som äger sin mark...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.125 kr netto.
Obs! Bredband, IP-telefoni samt bostadrättstillägg ingår i uträkningen ovan...

Först till kvarn!

S:t Knuts torg

Välkomna till S:t Knuts torg i Malmö!

Torget har alltid varit populärt och framförallt för den yngre generationen köpare. Torgets läge betraktas som mycket centralt i vår lilla stad med närhet till affärer, Folkets Park, Möllevången och den goda kommunikationen som råder samt det korta avstånd man har in mot Malmö centrum.

Mycket av bebyggelsen runt torget består av charmiga 20 och 30-tals fastigheter som är en av anledningarna till det stora intresset här.
En annan anledning är att många av områdets föreningar ståtar med mycket stabil och god ekonomi.

Torget har många aktiviteter och flera restauranger, cafeér, och det sociala umgänget är stort.

Ett mycket populärt bostadsområde vad gäller bebyggelsen, det centrumnära läget och inte minst den goda kommunikationen.