Charmig och unik 30-tals villa i Stora Beddinge!

  • Stora Beddinge byaväg 32-3
  • Stora Beddinge, Trelleborg
  • , Klagstorp

Denna rymliga och herrgårdsliknande villa söker nu sin nya ägare. Stort, charmigt, välplanerat och i mycket gott skick med en slående utsikt över hela slätten. Här bor man som en kung i sitt slott, bilderna talar för sig själv..... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Stora Beddinge och Trelleborg!

Obs! Villan är både förbesiktigad och dolda fel försäkrad för en tryggare affär...

Nu kan vi presentera en unik villa med en enorm potential och ett ypperligt läge i den mysiga byn Stora Beddinge. Villan är belägen på en stor hörntomt om närmare 1.800 kvm med en helt sagolik utsikt över slätten och endast ett par km från den fina sandstranden i Skateholm.

Dubbelgarage, stor gigantisk uppfart för gästernas bilar samt en helt underbar parkliknande trädgård på baksidan gör ju detta till ett riktigt drömboende.

Mycket av den fina 30-tals charmen är bevarat i detta så väl omhändertagna hus, vackra burspråk, renoverade furubrädsgolv, breda fotlister med mera, med mera....

Planlösning när den är som bäst med generösa och rymliga ytor i princip överallt!
Vad sägs om ett vardagsrum på ca 50 kvm med öppen spis och sen ett lantkök i vinkel med matrum på ca 40 kvm som dessutom har nyinstallerad kamin och utgång till det inglasade uterummet med söderläge.

Villan ståtar även med en stor och oinredd källare på 139 kvm som har bra takhöjd samt ger möjligheter för den som vill kunna utöka bruksytan ytterligare, snacka om potential...

Nedre plan:
Stor välkomnande hall med höganäs klinkers till vitmålade väggar samt gästtoalett i direkt anslutning. Stort grovkök som inte är färdigställt, kan bli en ny tvättstuga eller ett nytt badrum. Gigantiskt vardagsrum med utgång till trädgårdens framsida, stort lantkök integrerat med  matrum som har utgång till inglasat uterum samt ytterligare entré och hall med trappa upp till övre plan.

Övre plan:
Stor möblerbar hall, generöst badrum med golvvärme, badkar och dusch. Mysigt tv-rum med burspråk, garderober och walk in closet samt fem fina sovrum. Hela övervåningen har vackra original furubrädsgolv till vitmålade väggar.

Källar plan:
Nedgång till källaren finns både inifrån huset och från trädgården, här finns två stora hobbyrum, tvättstuga, pannrum, matkällare och delvis ventilerad krypgrund under del av huset.

Villan har genomgått flera renoveringar under årens lopp men med varsamhet har man bevarat den ursprungliga och fina 30-tals charmen som detta hus besitter. 

Senast gjorda renoveringar är:
Hela huset har nymålade vita väggar, uppe & nere 2016.
Ny anläggning, luft/vatten värmepump 2016.
Renoverade furubrädsgolv ovanvåningen 2016.
Installerat kamin i kök och vardagsrum 2011.
Isolerad vind.
Ytterdörr bytt 2007.
Renoverat badrum med golvvärme 2005
Garageportar, bytade 2005.
Energifönster, isatta under åren 2005, 2008, 2015.
Elledningar delvis omdragna under åren 2005-2009.

På den parkliknande tomten finns inhägnande häckar, träd och en fin lekstuga samt egen brunn.

Ett hus för dig som ställer höga krav på boendet och inte vill kompromissa, ett riktigt guldkorn från det omtyckta 30-talet.
Charmigt, lantligt, rymligt och unikt är rätt ord för denna villa...

Varmt välkomna på visning!

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 712 000 kr
Mark, värde: 433 000 kr
Summavärde: 2 145 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1938
Värdeår: 1938