Charmig & populär 2,5:a på Lönngården!

  • Lönngatan 56 a
  • Lönngården
  • , Malmö

Charmig, genomgående gavel 2,5:a med burspråk, fantastiskt ljusinsläpp och en smart planlösning. Först till kvarn....... Välkomna på visning !

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lönngården och Lönngatan!

OBS! Ett bra boende med en totalkostnad under 3.800 kr i månaden inklusive avgift, lån och bredband.

Nu har vi äran att presentera en charmig och unik bostad som är belägen på helgavel med fönster i tre väderstreck. Lägenheten ståtar med ett fantasktisk ljusinsläpp och har mycket av den bevarade 30-tals charmen kvar, så som fiskbensparkett, furubrädsgolv och högt i tak med mera.

Man bor i en förening med mycket stabil och god ekonomi som ger trygghet och låga avgifter till sina medlemmar.

En lägenhet man bör titta på!

Hall: Väl innanför säkerhetsdörren kommer vi in i hallen som ger access till hela lägenheten. Här finns två st garderober samt till höger en praktisk avhängnings avdelning.

Kök: Vidare till höger från hallen kommer köket som är charmigt och välskött. Här erbjuds gott om förvaring i lådor och skåp. Köket är ljust med härligt fönsterparti. Vitvaror i rostfritt.

Badrum: Är fräscht, praktiskt och helkaklat med inkaklat badkar.

Halvan: In förbi salongsdörrarna kommer vi till halvan. Här öppnar våningen upp sig på ett sätt som bara måste upplevas. Ett charmerande burspråk med gott om plats för både matsalsmöblemang samt en arbetshörna. Ljusinsläppet är fantastiskt och man får en känsla av att lägenheten är betydligt större än vad den egentligen är.

Vardagsrum: Vardagsrummet är integrerat med halvan och gör det hela till ett stort rymligt sällskapsrum med gott om plats för soffmöblemang, njutning och avkoppling framför tvn.

Sovrum: Sovrummet är stort och här finns gott om plats för dubbelsängen och förvarings möblemang om man så vill. Ett härligt fönsterparti även här. Det finns även dörr som ger direkt access till köket, tilltänkt, luftigt och tilltalande.

Lägenheten går i ljusa färger och på golven finns parkett / fiskbensparkett och brädgolv.

Sammantaget är detta en smart, charmig, luftig och väldisponerad lägenhet med fin bevarad 30-tals charm.

Finansiering klar ?

Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift och fiber ca 3.775 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Lönngården

Lönngården är ett bostadsområde i stadsdelen Södra innerstaden i Malmö. Lönngården ligger norr om Lönngatan mellan Lantmannagatan och Persborgs station. Området består av ett 20-tal lamellhus, uppförda efter en stadsplan av Erik Bülow Hübe och de flesta efter ritningar av Carl-Axel Stoltz. De ligger på rad med södra gaveln snett mot Lönngatan. De byggdes på 1930- och 1950-talen.

Lönngården ligger fördelaktigt nära södervärns busstorg och Möllevången. Kommunikationerna är goda med busshållplats på Lönngatan och Lantmannagatan. Bostadsrätterna här är populära mycket på grund av arkitekturen men också på grund av att många av föreningarna har lång historik och stabil ekonomi. Härifrån är det nära till Triangeln med shopping och Folkets park för nöje samt fina gröna strövområden i närheten.