Charmig stor 2:a med öppen spis mitt i City!

  • Södra Förstadsgatan 81 A
  • Centrum / Triangeln
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en mycket central och tilltalande tvårummare på stark adress i Malmö. Stort vardagsrum med öppen spis, genomgående planlösning med fint ljusinsläpp, nytt kök, låg avgift, fiskbensparkett och furubrädsgolv i original. Bättre blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Triangeln och Södra Förstadsgatan!

Nu erbjuds ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten bostadsdröm, på bästa tänkbara läge med allt inom räckhåll och Triangelstationen runt hörnet. Föreningen har gemensam takterras och äger sin mark så tryggt / skönt för de boende!

Obs! Ett perfekt och charmigt cityboende för mindre än 4.250 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Lägenheten besitter mängder utav bevarad charm med sina vackra originalgolv, takhöjd och mycket av det ljuva 30-talet intakt. Våningen är varsamt renoverad och erbjuder bl.a nytt kök med gasspis, stort generöst sällskapsrum med vacker öppen spis, bra tilltaget sovrum mot innergården, möblerbar och trivsam hall samt badrum med badkar.

Välkommen in!

Öppen och trivsam hall med säkerhetsdörr och renoverade furubrädsgolv i original till ljusa innerväggar.
Hallen öppnar upp bostaden åt båda håll och ger access till samtliga rum samt har man en generös garderob längst ner.

Först finner vi badrummet på den vänstra sidan som är fräscht och helkaklat i ljusa färger. Här finns badkar, vask, överskåp, spegel och wc.

På den högra sidan finner vi köklet som bara är så fint, så fint...
Ny inredning i vitt till modern maskinpark så som rejäl gasspis med fläkt ovan, stort påkostat kyl och frysskåp samt inbyggd ugn och micro. Gråmelerad bänkskiva till snyggt väggkakel i vitt och renoverat furubrädsgolv till ljusa innerväggar.
Ett kök att tycka om!

Vägg i vägg med kök på samma sida ligger sovrummet, perfekt med sina fönster mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Renoverade furubrädsgolv till ljusa innerväggar och plats för garderober m.m.
Ett bra tilltaget vilorum som kommer att uppskattas...

Sist har vi vardagsrummet som blir till pricken över i:et i denna så fina lägenhet, stort pampigt med vackert ljusinsläpp och en helt fantastisk öppen spis. Takhöjd, charm och karaktär finner vi här!
Rummet ståtar med en enorm yta och ger plats för allt man vill och lite till. Fiskbensparkett på golv till ljusa innerväggar och är man inte intresserad av denna lägenhet efter man sett vardagsrummet så är man nog ingen köpare överhuvudtaget...
Ett rum att älska!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% så blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.215 kr netto.
Totalkostnaden är beräknad på 1,5% i ränta samt på avgiften som träder i kraft den 1/6 -2019.

Kort sumering får man här ett ypperligt och trivsamt boende med mycket charm, bästa tänkbara läge med city och allt i sin närhet, bra skick, öppen fin planlösning, bevarade 30-tals atribut, öppen spis, förening som äger sin mark, låg avgift m.m.

Varmt välkomna på visningen!

Centrum / Triangeln

Välkomna till Centrum och Triangeln!

Att bo i centrum är populärt och intresset fortsätter att stiga.

I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping, restauranger, kaféer och nöjen, samtidigt finns det många trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min.

Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning.
I gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg och Drottningtorget som är naturliga samlingsplatser.

Möllevångstorget ligger bara en liten bit bort från Triangeln och har ju också blivit ett populärt område, mycket p.g.a det stora utbud av restauranger och den traditionella torghandeln som ständigt fortlöper så som många sätter stort värde på.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart i mitten av 1500-talet. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.