Charmig & välplanerad 2:a centralt i Trelleborg!

  • Liljeborgsgatan 14A
  • Trelleborg
  • , Trelleborg

Centralt belägen men på lugnt och fridfullt område intill villorna och nära Stadsparken erbjuder vi nu en fin tvårummare med balkong mot gården. Renoverat kök och badrum samt högt till tak med bevarad 40-tals charm gör detta boende intressant för många köpare... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Trelleborg och centrala Stadsparken!

Obs! Ett boende för under 3.600 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi pressentera en fin 2:a på bästa tänkbara adress intill villorna och med direkt närhet till den centrala kärnan i Trelleborg. God kommunikation på området samt en lugn och fin gata med vackra fastigheter ner till villorna.

Lägenheten har en genomgående planlösning samt en trevlig balkong mot innergården som måste uppskattas av alla. Renoverat kök och badrum belägen på våning 2 gör ju också helheten mycket intressant.

Först har vi en smart hall som erbjuder bra avhängnings och förvaringsmöjligheter. Ljust och fräscht pratar vi här, välplanerat samt effektivt vad gäller kvadratmetrarnas fördelning.

Direkt till höger har man ett fint kök som renoverades 2008, fina vitvaror så som stor kyl / frys, fläkt, ugn, spishäll, micro och diskmaskin.

På samma sida och vägg i vägg med kök ligger sovrummet som är bra tilltaget i yta och erbjuder bra plats för dubbelsäng, sängbord, garderob m.m. Från sovrummet har man också utgången till lägenhetens balkong som har ett fint läge mot innergården, ett mysigt ställe att kunna koppla av på...

Mellan sovrum och vardagsrum ligger badrummet som också renoverades 2008, här erbjuds man dusch och kaklade väggar till snygg klinkers på golv.

Sist på andra sidan finner vi vardagsrummet som är stort och ganska fyrkantigt i sin form som gör det mycket lätt att möblera efter eget tycke och smak. Rummet har fin parkett till ljusa väggar samt bra tilltagen takhöjd och rymd som säkert kommer att uppskattas av många.

Kort och gott är detta ett litet guldkorn i det mera centrala Trelleborg, här erbjuds man så mycket, så mycket...Centralt men ändå lugnt, optimal kommunikation, närhet till shopping, butiker, restauranger, kafféer och fina promenadstråk. Förening med låga avgifter, perfekt belägen på våning 2 samt balkong mot fin innergård och inte minst det fina skick som bostaden visas upp i och den låga totalkostnaden man här får inklusive lån.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.575 kr netto.

Först till kvarn!

Trelleborg

Välkommen till Trelleborg!

Trelleborg är Sveriges sydligaste kommun. Centralorten Trelleborg ligger ca 30 km söder om Malmö. Kommunen gränsar till Skurups, Svedala och Vellinge kommun och ingår i Stormalmö och Öresundsregionen.

I Trelleborg vajar palmerna sommartid. Ett 100-tal palmer sätts ut och har blivit lite av ett signum för staden. Passa på att besöka Trelleborgen, en vikingatida ringborg som delvis återuppbyggts och som gett staden sitt namn.

Det finns även en underbar kustremsa med sandstränder att besöka. Smygehuk - Sveriges sydligaste udde, som är det mest besökta resmålet i kommunen, får inte heller glömmas bort.