Charmigt 30-tal i toppskick på Lönngården!

  • Lönngatan 38 F
  • Lönngården
  • , Malmö

Stort, lyxigt och helgavel i den mest attraktiva föreningen på området. Unik planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och helt utan insyn. Läget i huset är slående och bjuder på en fantastisk utsikt över stadens takåsar samt i en stabil förening med friköpt mark. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lönngården och Lönngatan!

Nu kan vi erbjuda en enastående våning som har så mycket av det goda att bjuda på...

Stort pampigt med sina 110 kvadratmetrar samt en fin känsla utav lyx som löper likt en röd tråd genom hela bostaden.
Helgavel med ett slående ljusinsläpp samt en vacker utsikt över Malmös takåsar och bostaden är helt utan insyn.

Påkostat elegant kök, gigantiskt badrum med badkar, lyxigt duschrum, stort masterbedroom, ytterligare ett sovrum, stor walk in closet, möblerbar hall, fantastiskt sällskapsrum med ett matrum intill. Bättre blir det inte...

Våningen har dubbla ingångar, perfekt för den som driver företag och bostaden är belägen högst upp utan någon granne ovanför, så som många vill bo!

Fastigheten är från mitten på 30-talet och mycket av den ursprungliga charmen är bevarad så som rejäl takhöjd, spegeldörrar, lampstuckaturer, fiskbensmönstrad ekparkett i original m.m.

Unik och spännande planlösning, allt i toppskick, stabil förening som äger sin mark och mycket mer får man här...

Detta är helt klart en bostad långt utöver det vanliga!

Rumsbeskrivning:
Hall: Innanför säkerhetsdörrarna öppnar sig stora och luftiga ytor med plats för avhängning upp. Det finns två ingångar att välja på, för den som så önskar och perfekt för den som driver egen verksamhet via hemmet.

Kök: Moderiktigt och specialbeställt kök med påkostade materialval och en unik touch. Bänkskivan är i svart granit och erbjuder gott om arbetsytor. Det finns oerhört gott om förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av limited edition-ugn från Siemens, induktionshäll, kolfilterfläkt från Franke, kyl/frys med ismaskin och diskmaskin. På golvet ligger svart klinker och väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskap som erbjuder gott om plats för det stora umgänget. Det finns bra med plats att rymma både en större soffgrupp och ett rejält matsalsmöblemang. Stora fönsterpartier skänker ett fantastiskt ljusinsläpp som förstärker rymden i rummet och utsikten över Malmös takåsar är bländande. Mellan kök och vardagsrum finns en "halva" som även den är möblerbar för ett större möblemang. I taket ståtar en lampstuckatur och på golvet ligger fantastiskt vacker fiskbensparkett. 

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och ytterligare möblemang. Väggarna är vita med en snygg fondvägg i svart/vitt och på golvet ligger fin parkett. Stora fönsterpartier ger härlig utsikt och ett vackert ljusinsläpp. Även detta tak ståtar med lampstuckatur.
Utanför finner vi ett stort utrymme som med fördel kan användas till kontor och här finns det även en stor walk in closet.

Badrum 1: Lyxigt och påkostat badrum som gör bestyren till ett rent nöje! Här kan man njuta av en egen spaavdelning utrustat med ett stort hörnbadkar, bidé, wc-stol, bra med förvaring och vask fråb Duravit. Vacker inredning i mörk trä som slående matchar den framtagna tegelväggen. För kalla fötter finns det golvvärme och i taket sitter spotlights.

Badrum 2: Stilfullt och påkostat badrum med dusch och kran av Arne Jacobsen från Vola, duchvägg, vask, vägghängd wc-stol från Hafa, läckert handfat och stort underskåp för optimal förvaring. På både golv och väggar sitter svart kakel - en studie i stil. Det finns golvvärme och i taket sitter spotlights.

Sovrum 2: Mysigt sovrum som med sitt burspråk, stora fönsterpartier och läget på en hörna fullkomligt badar i ljus! Väggarna är vita, som i övriga bostaden och på golvet ligger fin ekparkett.

Övrigt: Bostaden har tidigare bestått av två separata lägenheter, därav finns det två ytterdörrar. Detta gör det möjligt, för den som så önskar, att enkelt dela av bostaden.

Fördelar: Högst upp och ingen granne ovanför, helgavel med slående ljusinsläpp, läcker utsikt, ingen insyn, stabil förening som äger sin mark, inhägnad innergårdsmiljö, öppna ytor med fin rymd, högt till tak, nytt och modernt som här möter genuin 30-tals charm, spännande och unik planlösning, två badrum och våningen visas upp i ett mycket bra skick...

Detta är kort och gott den perfekta bostaden för den kräsne som önskar lite mer lyx och stil i sin tillvaro...

Först till kvarn!

Varmt välkomna hem!

Lönngården

Lönngården är ett bostadsområde i stadsdelen Södra innerstaden i Malmö. Lönngården ligger norr om Lönngatan mellan Lantmannagatan och Persborgs station. Området består av ett 20-tal lamellhus, uppförda efter en stadsplan av Erik Bülow Hübe och de flesta efter ritningar av Carl-Axel Stoltz. De ligger på rad med södra gaveln snett mot Lönngatan. De byggdes på 1930- och 1950-talen.

Lönngården ligger fördelaktigt nära södervärns busstorg och Möllevången. Kommunikationerna är goda med busshållplats på Lönngatan och Lantmannagatan. Bostadsrätterna här är populära mycket på grund av arkitekturen men också på grund av att många av föreningarna har lång historik och stabil ekonomi. Härifrån är det nära till Triangeln med shopping och Folkets park för nöje samt fina gröna strövområden i närheten.