En äkta pärla på bästa adress vid Davidshallstorg!

  • Kockumsgatan 8
  • Davidshall
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende i absolut toppskick... Lugn bakgata med knappt märkbar trafik och på andra sidan ligger Davidshallstorg med alla restauranger, uteserveringar, m.m. Mer cityläge får man leta efter och bättre än så här kan man knappast bo... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Davidshallstorg och Kockumsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like...

Smart och effektiv planlösning som här visas upp i ett fantastiskt skick, öppna ytor mellan kök - vardagsrum som ger ett enastående intryck. Sovrum på andra sidan mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng.

Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering från golv till tak så här är det bara att kunna flytta in och avnjuta sitt smakfulla hem. Nytt kök, nytt badrum, nya golv, renoverade innerväggar, ny el m.m, m.m...

Bästa tänkbara adress och läge på lugn bakgata med Davidshallstorg runt hörnet!

Ett boende som kommer att tilltala många spekulanter.

Välkomna hem!

Från den lugna och pittoreska Kockumsgatan stiger vi in i ett pampigt trapphus som leder oss igenom till den mysiga innergården samt har man sin egen uppgång till bostaden med ett par trappsteg upp från foajén.

Först en perfekt och väl genomtänkt hall som ger access till lägenhetens samtliga rum. Hallen har snyggt parkettgolv till renoverade innerväggar i vitt. I hall samt in i kök en bit har man även sänkt ner taket och fällt in snygg downlightsbelysning som ger ett vackert ljusflöde. Hallen har två bra garderober för praktisk förvaring!

Badrummet är helkaklat i snygga materialval och erbjuder dusch, wc, eluttag, kommod med underskåp och spegel ovanför. Även här har man nersänkt tak med snygg downlightsbelysning. Ett badrum att tycka om...

Nästa rum är kök som ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett kök med mersmak!
Snygg grå inredning till smart infällda vitvaror och vacker underbelysning gör detta till ett riktigt drömkök som förvandlar matlagningen till ett rent nöje...

Vacker parkett på golv till renoverade innerväggar i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, kombinerad ugn, ångungn och micro, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Vardagsrummet är stort, ljust och besitter en härlig karaktär med fin rymd samt har man här ett slående ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna framför. Ett rum för kropp och själ!

Sist har vi sovrummet som ligger på den andra sidan bostaden, ett sovrum som ger lugn och ro med den fina innergården framför. Rummet har samma fina parkett som i övriga rum och renoverade innerväggar i vitt, enhetligt och snyggt!
Ett skönt vilorum så som man vill ha det...
Lägenheten har tidigare varit en etta som efter renoveringen och ombyggnationen nu brukas som en tvåa.

Detta är kort och gott det perfekta boendet på bästa cityläge i Malmös populäraste kvarter! Välplanerade kvadratmetrar fördelade där de gör sig som bäst, belägna i ett vackert 30-talshus med stabil förening som äger sin egen mark.
Stadens puls med alla restauranger och kaféer utanför sin port samt har man det sköna lugnet att kunna koppla av på den gemensamma och charmiga baksidans innergård.
Här får man det bästa utav två världar i ett och samma boende...

Skick, läge och avgift är ju tre starka argument för de flesta spekulanter, här finns alla tre och lite till!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Davidshall

Davidshall och Stadsteatern är ett av Malmös mest attraktiva områden med allt vad citylivet kan erbjuda med mysiga caféer, butiker och restauranger. Fersens väg är en klassisk paradgata i Malmö. Då f.d statsminsister Göran Persson fortfarande bodde i Malmö, var han bosatt i en våning på Fersens väg. Malmö Opera ligger på gångavstånd. Pildammsparken och Kungsparken likaså och vill du ta tåget över till Köpenhamn ligger Triangelns station med bara 5 minuters promenadavstånd. På Helmfeltsgatan ligger flera antikvariater att njuta av. Davidhall är ett kulturkvarter utöver det vanliga.