En bostadsdröm på bästa läge i Limhamn!

  • Grönalundsgatan 8B
  • Limhamn
  • , Limhamn

Exklusivt, påkostat och smakfullt är en kort sammanfattning åt detta så fina hem. Perfekt läge i Limhamn med omtyckt skola intill och garage under fastigheten är ju ytterligare plus för denna så eleganta våning! En bostad för de kräsna med extremt höga krav! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Grönalundsgatan!

Nu kan vi visa upp en av de finare 3:orna på området, troligen den allra finaste!

Vackra gedigna golv till renoverade innerväggar och tak med läckert infällt belysningssystem löper som en röd tråd genom hela bostaden, njutbart och smakfullt!

Hela våningen totalrenoverades under -21 med påkostade och vackra materialval överallt.

En lägenhet som verkligen sticker ut och erbjuder en fantastisk känsla med mersmak, ett optimalt boende som kommer att tilltala och locka många köpare som har krav utöver det normala...

Föreningen ståtar med en sagolik innergårdsmiljö som ger utrymme för både de stora och de små samt har man ett stort garage till låg månadsavgift under fastigheten. Föreningen äger också sin mark som är en stor ekonomisk trygghet för de boende samt ligger Bergaskolan intill som är ett förstaval för många föräldrar som vill bo i natursköna Limhamn!

Vackert, elegant, påkostat och exklusivt är en bra beskrivning åt detta drömhem...

Välkomna in!

Bostadens planlösning är smått fantastisk på hela 91 kvm med 2 rejäla sovrum på den vänstra sidan som blir mer privat. Sen har man den mer sociala delen på höger sida med kök, matrum och stort sällskapsrum, njutbart!

Från hall har man två exklusiva badrum som erbjuder både badkar, dusch och egen klädvård.

Avslutningsvis har man en skön inglasad  balkong mot gårdssidan som blir ytterligare plus åt detta så fina hem...

En extremt välrenoverad, påkostad samt smakfullt inredd våning som man bara måste gå och titta på!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Limhamn

 

 

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7–9 vilket ger plats för cirka 450 elever.