En diamant utan dess like på bästa läge i Limhamn!

  • Sandegårdsgatan 24a
  • Limhamn / Gamla Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en kvadratsmart 1:a med ett läge som bara måste gillas, samt i ett skick som slår det mesta på marknaden. Allt är nytt och totalrenoverat under 2021 samt har man en sagolik balkong med skön utsikt, ett boende som garanterat kommer att tilltala flertalet spekulanter.... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och omtyckta Sandegårdsgatan!

Obs! Prissänkt med 120.000kr. ( 2022-12-12 ) Ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av områdets finaste 1:or!

Nu kan vi visa upp en unik 1:a med ett fantastiskt läge och skick samt i en stabil förening som äger sin mark...

Bostaden har genomgått en totalrenovering varvid man även öppnat upp planlösningen på ett enastående sätt, njutbart! Smart, tilltalande och trivsamt är en korrekt beskrivning här!

Lägenheten har ett perfekt läge i sista huset innan villorna och havet samt erbjuds man här en skön balkong med slående utsikt och hela bostaden är utan någon insyn.

Låg avgift, friköpt mark, genomtänkt planlösning, bästa möjliga skick och ett läge som kommer att locka många...
En liten dröm som nu kan bli verklighet!

Välkomna in!
Ljus och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i en stor infälld garderob innanför ytterdörren. Hallen har vacker parkett på golv till renoverade innerväggar i vitt samt läcker downlightsbelysning i tak och ny säkerhetsdörr.
En elegant och trivsam hall...

Första rum är det fina badrummet som är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Badrummet har fönster för vädring, kommod med underskåp, spegelskåp med belysning från två håll, snyggt infälld downlightsbeslysning i tak, handdukstork, wc och dusch med elegant vikbar glasinfattad duschvägg.
Ett badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Vidare kommer köket som är smart infällt i vinkel med en öppen och ljus planlösning mot rummet. Ett riktigt drömkök med allt man kan önska sig. Köksinredning i grått till svart bänkskiva och stilrent vitt väggkakel ovan samt svarta beslag. Läckert infälld downlightsbelysning i tak samt belysningssystem under överskåpen och parkett på golv till ljusa innerväggar.
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sist kommer sällskapsrummet som ger bra med plats för soffa, tv, säng m.m. Ett vackert vardagsrum som har en skön och mycket trivsam utsikt samt har man härifrån utgång till lägenhetens balkong. Vacker ekparkett på golv till ljusa innerväggar, ett rum med härligt ljusinsläpp och fin karaktär samt är rummet helt utan insyn...

Balkongen blir som grädden på moset här, en balkong som verkligen bjuder på mersmak. Utsikt mot föreningens innergård och villaområdet framför, njutbart!

Kort och gott får man här ett litet, men samtidigt stort boende p.g.a den tilltänkta och kvadratsmarta planlösningen.
Ett skick som måste uppskattas utav alla och ett ypperligt läge som gör det än mer intressant...

En lägenhet man skall se och känna in på plats!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.