En liten pärla intill Nobeltorget är nu till salu!

  • Vitemöllegatan 5G
  • Nobeltorget / Östra Sorgenfri
  • , Malmö

Ett tillfälle att kunna förvärva en trivsam och smart bostad som verkligen utnyttjat alla sina kvadratmetrar på bästa tänkbara sätt. Lägenheten visas upp i ett mycket bra skick samt belägen i en äldre stabil förening med låga avgifter. Fin innergårdsmiljö och Nobeltorget intill med alla dess bevämligheter samt en förträfflig kommunikation på området... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Vitemöllegatan!

Nu kan vi erbjuda en perfekt tvårummare som har en genomgående planlösning med stort ljusinsläpp, fin innergårdsmiljö, låg avgift och i en äldre stabil förening.

Lägenheten är i ett bra skick och för den nya köparen blir det enkelt att bara kunna flytta rakt in...

Välkomna in!

Smart hall som delar av lägenheten på ett ypperligt sätt med badrum, kök, sovrum på den vänstra sidan och sen det fina sällskapsrummet på den högra sidan.
Hallen ger bra med plats för avhängning och god förvaring i två stora garderober. På golv ligger det furubräder och väggarna är ljusmålade.

Badrummet erbjuder dusch med vikbar glasdörr, kommod med underskåp, överskåp och wc. Kakel och klinkers i vackra materialval, ett fräscht badrum som känns helrätt...

Nyare kök som och ståtar med goda arbetsytor och smart förvaring. Mörk inredning till röd glasmosaik på vägg samt ett vackert klinkersgolv i grått ger köket en skön harmoni.
Maskinparken består utav kyl, frys, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sovrummet har ljusa innerväggar till furubrädsgolv och ger bra med plats för säng, garderob m.m.
Ett mysigt vilorum...

Sist har vi det fina vardagsrummet som har stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp, parkett på golv till ljusa innerväggar.
Ett trivsamt och fint sällskapsrum!

Kort och gott får man här mycket för sina pengar så som en inflyttningsklar och fin lägenhet, kvadratsmart planlösning, låg avgift, fin innergårdsmiljö, stabil förening, god kommunikation med mera , med mera!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen höjer ju intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!