En liten pärla med smarta ytor i Gamla Limhamn!

  • Vasagatan 7A
  • Limhamn / Gamla Limhamn
  • , Limhamn

En genomtänkt och välplanerad bostad i absolut toppskick skall nu hitta sin nya ägare. Lugnt fint belägen mot trivsam och välskött innergårdsmiljö samt närhet till både havet och Limhamns centrum med alla bekvämligheter. Tillfälle att kunna förvärva en liten dröm... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Vasagatan!

Nu kan vi med stolthet visa upp en av de smartaste lägenheterna i området, kanske den allra bästa med synpunkterna på den yteffektiva planlösningen, det fantastiska skicket och den låga avgiften...

Vacker lummig innergårdsmiljö i ett mycket trivsamt bostadsområde med närhet till både havet och Limhamns centrum.

Stabil förening med god ekonomi som äger sin mark är ju ytterligare argument för detta så smakfulla boende.

Kort och gott, en liten bostadsdröm i Limhamn!

Välkomna in!
Först en välkomnande hall som öppnar upp hela bostaden med vackert ljusinsläpp och erbjuder fin plats för avhängning samt förvaring i en stor inbyggd skjutdörrsgarderob mot rummet.

Hallen har snyggt klinkersgolv första biten in som sen går över i vacker sexstavsparkett i resterande rum. Renoverade innerväggar i vitt till nersänkt innertak med skön downlightsbelysning. Öppen halvvägg mot rummets vänstra del samt öppet rakt fram för bästa ljusinflöde...

På den högra sidan finner vi badrummet som är en fröjd för ögat vad gäller material och färgval. Badrummet erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, kommod med underskåp, belyst spegel, wc och nersänkt innertak med downlightsbelysning!
Ett smakfullt och stilrent badrum som måste uppskattas utav alla!

Vidare kommer vi till rummet som har öppen planlösning mot kök, fräckt, smart och tilltalande. Här ges plats för matrumsmöblemang, tv och soffhörna m.m. Rummet har fin utsikt mot den gemensamma och välskötta innergården framför.
Vacker parkett på golv till renoverade innerväggar i vitt samt downlightsbelysning i tak även här...

Köket ligger i vinkel och erbjuder kyl / frys, diskmaskin, mickro, ugn, spishäll och fläkt ovanför, tilltänkt och smart!
Inredning i vitt till bänkskiva i ek och stilrent vitt väggkakel ovanför. Ett kök att älska!

Sist har vi sovrummet som också har fönster mot den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Vacker sexstavsparkett på golv till renoverade innerväggar i vitt, ett litet mysigt och skönt vilorum!

Lägenheten har nyligen genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak och för den kräsne som sätter stort värde på att bara kunna flytta in så är detta ett tillfälle. Lägenheten är registrerad som en etta men brukas som en tvåa.

Sammanfattningsvis får man här ett litet men kvadratsmart boende som garanterat kommer att locka till sig flertalet spekulanter, låg avgift, fantastiskt skick, stabil förening som äger sin mark, lugnt belägen med fin områdesmiljö, närhet till både havet och Limhamns centrum, med mera, med mera...
En pärla utan dess like!

Först till kvarn.

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.