En pärla utan dess like vid Limhamns kalkbrott!

  • Räfsgatan 22
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende intill det vackra och natursköna kalkbrottet. Stor skön uteplats, optimal planlösning och inte minst i ett skick som slår det mesta på marknaden... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Räfsgatan!

Ett tillfälle att kunna förvärva en läcker drömbostad... 

Nytt fräsch område intill det vackra kalkbrottet i Limhamn med egen matbutik runt hörnet, gott om parkeringsmöjligheter, stor skön uteplats med möjlighet för njuta och koppla av, stort badrum, ombyggt med mysig sovavdelning, stilrent snyggt kök och inte minst i en förening som äger sin mark, bättre än så här blir svårslaget...

Välkomna in!
Först en trivsam ljus hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Säkerhetsdörr och fint parkettgolv till ljusa innerväggar samt två garderober finner vi här.

Nästa rum är badrummet som är stort och helfräscht med egen klädvårdsavdelning. Här finns dusch med infällbara glasdörrar, kommod med underskåp, spegel, wc och kombinationsmaskin. Väggkakel i vitt till svart klinkers på golv.
Ett badrum att älska!

Vidare har vi köket som erbjuder fina arbetsytor och bra förvaring i flertalet skåp samt nyare maskinpark.
Inredning i vitt till mörk bänkskiva och säljaren har här installerat en smart matplats intill som går att överta om man så önskar.
Maskinparken består utav Induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och spiskåpa.
Ett trivsamt fint kök som man avdelat smart med matplatsen innan rummet.

Vardagsrummet har man här byggt om med en stilren mellanvägg så man får till ett litet sovrum innanför, smart, praktiskt och snyggt. Samma fina parkett som i hall och ljusa innerväggar följer hela lägenheten in.
Ett litet men mysigt sällskapsrum som bjuder på ett magnifikt ljusinsläpp!

Vilorummet ger bra med plats för både säng och garderober, en perfekt planlösning som gör att bostaden känns mycket större och rymligare när den nu brukas som en liten 2:a istället för en 1:a som den är registrerad som i föreningen.

Avslutningsvis har men en fantastisk uteplats som blir som pricken över i:et i detta så fina boende. Uteplatsen vetter in mot den fina innergården och radhusen framför. Njutbart och trivsamt...

Kort sammanfattning får man här ett boende som bjuder på mersmak vad gäller den smarta planlösningen, det fina skicket och det natursköna läget intill det vackra kalkbrottet i Limhamn!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.