En pärla utan dess like vid Ribersborg!

  • Nicoloviusgatan 5A
  • Ribersborg
  • , Malmö

På mycket omtyckt adress finner vi detta drömhem som har det där lilla extra! Hiss från markplan, högt upp i huset med mysig balkong och havsutsikt. Dessutom visas bostaden upp i ett fantastiskt skick, Bättre blir svårt att hitta... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ribersborg och Nicoloviusgatan!

Nu kan vi erbjuda ett riktigt drömboende med många, många rätt...

Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp från våning 5 med en underbar balkong som bjuder på både havsutsikt och grönska.

Hela bostaden har genomgått en omfattande renovering varvid man har lagt stor prioritering på exklusiva materialval samt en förbättrad planlösning. Resultatet har blivit pampigt och tilltalande, helt enkelt fantastiskt njutbart.

Lägenheten fullständigt förtrollar en med sina vackra och påkostade materialval vad gäller kök, badrum, golv m.m.

Föreningen äger sin mark och har två underjordsgarage samt en fin innergårdsmiljö för sina medlemmar. Havet som närmaste granne och Malmö City på kort avstånd kommer ju också locka många spekulanter som prioriterar boendet högt.

En bostad man skall ta sig tid att gå och titta på...

Välkomna in!
Först en välkomnande och stilren hall som ger access till lägenhetens alla ytor. Hallen har ljusa innerväggar till vacker kalksten i original på golv samt generöst med snyggt infällda garderober för bästa tänkbara förvaring.

Badrummet är som en liten dröm med exklusiva materialval i marmor och kalksten. Här finns ett inbyggt badkar med glasvägg som gör det möjligt att både kunna duscha och njuta av ett skönt bad. Badrummet har även vackert infälld downlightbelysning i tak, kommod med underskåp och spegelskåp ovanför, dessutom finns vägghängd toalettstol med både hyllplan och handdukstork ovanför.
Ett vackert och smakfullt badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...    

Sovrummet ligger rakt fram och öppnar upp sig på ett fantastiskt sätt med industriglasdörrar, läckert!             
Generöst med förvaring och ljusa innerväggar till elegant fiskbensparkett på golv och ingen direkt insyn är också stora plus för detta rum...
Vackert ljusinsläpp och skön havsutsikt förvandlar detta rum till det perfekta vilorummet, rogivande och njutbart!

På den högra sidan av lägenheten har man den mer sociala delen med kök, vardagsrum och balkong.
Stilrent och vackert infällt kök i mattsvart ton med miljövänliga Kungsbacka fronter som har en öppen planlösning mot rum. Bänkskiva i brun Emperador marmor med underlimmad mattsvart diskho från Nordic Tech. Integrerad belysning i lådor med tryck och öppna beslag samt elektriskt för sop och källsortering.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sällskapsrummet är stort och öppet med slående ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna med havsutsikt. Ljusa innerväggar till gedigen fiskbensparkett på golv. Från rummet har man också utgången till lägenhetens balkong som blir till pricken över i:et här. Kök vardagsrum och balkong i en skön sammankopplad yta bådar för trivsel och ro med havets brus utanför. Lägenheten är ombyggd till en tvåa i samband med renoveringen men står registrerad som en etta i föreningen.

Ett unikt och mycket tilltalande boende som garanterat kommer att falla många i smak. Läge, skick samt planlösning är ju saker som står högst upp på de flestas krav och önskelistor när man skall hitta sitt nya hem...

Varmt välkomna på visningen!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden
 

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Här möts ljus, luft och hav som skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribersborgs strand, "Ribban" ligger ca 350 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenommerade skolor, Ribersborgsskolan och Fridhemsskolan, för årskurs 0-5. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.

Ett riktigt bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad. Tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternativ.