Enplans hus på bästa läge i Videdal!

  • Lärkbogatan 4
  • Videdal
  • , Malmö

Här ges nu en unik möjlighet att förvärva ett välunderhållet och trivsamt radhus på lugnt och barnvänligt läge i Videdal. Med direkt närhet till skolan, parken och fantastisk omgivningsmiljö. Huset är i behov av en uppfräschning och köparen kan här sätta sin egen prägel och skapa sig ett ypperligt drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Videdal och Lärkbogatan 4!

Här är huset för er som inte vill betala en massa extra för någon annans smak i inredning och färg och form. 

Detta radhus är beläget på en mycket omtyckt gata och de få hus som kommer ut på marknaden här säljs i en snabb takt oavsett den då ofta mycket högre prislapp som råder. För er som vill kunna forma ert boende efter egen smak och tycke är detta ett gyllende tillfälle.

Huset har en helt underbar liten atriumträdgård på baksidan som dessutom är helt insynsskyddad och ostörd.

På tomten har man ett stort utbyggt uterum ( byggdes 1975 ), en vinterträdgård som säkert är den självklara platsen att koppla av på. Stort förråd och flera alternativ till bra uteplatser i trädgården ges också här.

Ytan är fördelad på ett plan samt källare vilket möjliggör en flexibel planlösning.

Huset fördelas på vardagsrum, sällskapsrum, kök med matplats, två toaletter, tre sovrum, walk in closet och ett fantastiskt uterum. Dessutom en källare med hobbyrum, sällskapsrum, tvättstuga samt ytterligare ett rum.

Väl innanför dörren har man en välkomnande och trevlig hall som erbjuder garderober, gästtoalett och bra med plats för avhängning.
Från hallen har man på höger hand det rymliga köket som med gott mått erbjuder plats för 4-6 matgäster.

Rakt igenom köket kommer vi sen vidare till sällskapsrummet vilket har har direkt access ut till det stora uterummet. Här vill man äta sina midddagar många gånger....

Tillbaka in igen har vi på andra sidan ett stort och vinklat vardagsrum som ger huset en fin karaktär och en härlig rymd. Detta har tidigare varit två rum och kan med lätthet återställas, om man så önskar.

Husets privata del består utav tre sovrum i bra storlek samt en rejäl walk in closet och ett badrum. Stort fint garage som byggdes ut 2005 är

Huset är i behov av invändig uppfräschning och det väntar bara på att få formas efter sina nya ägares tycke och smak. Med lite arbete och en stor portion kärlek kan man här få till ett ypperligt boende till en vettig köpesumma att jämföras med dagens näst intill hysteriska marknad.

Ett tillfälle som väntar på just dig...

Varmt välkomna på visning!