Ett av Bunkeflostrands guldkorn är nu till salu!

  • Cyklamenvägen 10
  • Strandhem / Bunkeflostrand
  • , Bunkeflostrand

Fantastiskt hus med en helt underbar och lättskött trädgård. Stort trädäck med pool och bra ytor för lek och bus. Villan erbjuder stort badrum, öppet kök mot vardagsrum, tre till fyra sovrum, öppen spis och huset är i ett enastående skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Strandhem och Bunkeflostrand!

Nu har vi fått nöjet att presentera ett av de finare husen på Strandhem, kanske det finaste!

Byggår 2011 och känslan av nyproduktion är så nära man kan komma, välskött och vacker villa som erbjuder allt man kan tänkas vilja ha. Stora och många fönsterpartier som får ljuset att bokstavligen flöda in från alla håll och kanter samt en öppen skön planlösning som bara känns så rätt, så rätt!

Friliggande smakfullt hus på nästan 110 kvm och med en helt underbar tomt på 515 kvm som säljarna har förvandlat till ett litet paradis. Det mesta av tomten består utav trädäck och pool. Här finns även plats för de små vad gäller lek och bus.
Framsidan har trädäck och plats för två bilar, små mysiga vägar leder fram till huset så mycket barnvänligt och tryggt vad gäller trafik och ljud.

Tomtens baksida ligger i sydväst och erbjuder maximalt med soltimmar samt har man även här en vacker underbelyst pool som blir svår att motstå. Lättskött, smakfullt och som en stor förlängning av villans boyta när solen tittar fram.

Husets insida är påkostad och ståtar med massor av charm, karaktär och rymd. Här är det lätt att trivas!
Skön takhöjd med exklusiva takfönster samt stora glasade skjutdörrssystem från Hajom mot poolområdet från både sällskapsrum, kök och allrum. Ett lyxigt, charmigt och mycket trivsamt boende...

Badrummet är stort och påkostat, här finns allt man kan önska sig av ett badrum. Snyggt inbyggt badkar, dusch med infällbar glasdörr, tvättmaskin, torktumlare, god förvaring i stor garderob, golvvärme, downlightsbelysning i tak, fönster för bästa ljus i två väderstreck samt snyggt val av klinkers och kakel. Ett badrum från Ballingslöv att älska!

Köket är som en liten dröm, snygg inredning från Ballingslöv, god förvaring, ö med bardel och påkostade vitvaror. Köket har snygg downlightsbelysning i tak, stor matplats intill med direkt utgång till det fina poolområdet om man vill äta ute. Ett kök som garanterat alla kommer att tycka om...

Mysigt och mycket charmigt vardagsrum som erbjuder braskamin, takhöjd, takfönster och inte minst ett stort glasat skjutdörrssystem ut till den fina poolsidan. Fantastiskt ljusinsläpp och full koll på barnen i trädgården.

På denna sidan ligger två av sovrummen som är perfekta som barnrum och erbjuder plats för säng, arbetshörna m.m.
Två fina vilorum!

Innan kök ligger tredje sovrummet som är stort och har en inbyggd generös skjutdörrsgarderob som sväljer mycket i förfaring, ett vackert sovrum som bjuder på yta och charm...

Efter kök och vardagsrum har vi det sista rummet som är perfekt som tv-rum, allrum eller ett ytterligare sovrum. Här finns fönster i två håll och utgång till tomten via både terrassdörr och stort glasat skjutdörrssystem. Ett vackert rum!

Hela huset har påkostade och vackra golv till ljusa innerväggar och garderobssystem från Kvik. En villa i toppskick, här är det bara att flytta in och sätta sina möbler på plats. Ett drömboende vad gäller materialval, skick, planlösning och läge!

Ett stenkast ifrån ligger havet och på tomten har man sin egen pool, bättre än så här blir det inte och detta är villan för er som sätter stort värde på livskvalité.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!