Ett charmigt drömboende vid S:t Knuts torg!

  • Mäster Henriksgatan 10 A
  • S:t Knut
  • , Malmö

Kvadratsmart 30-talspärla vid omåttligt populära S.t Knut! I en välmående förening som äger sin mark finner vi denna ljusa och fräscha lilla oas som fräschats upp under 2017. Fin bostad med mycket låg avgift & en fin planlösning som skall ses på plats. Här står originaldetaljerna i centrum med tidstypisk takhöjd och nyslipade brädgolv som ger ett mycket trivsamt intryck. Varmt välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Välkomna till S.t Knut och Mäster Henriksgatan!

Obs! Ett kvadratsmart boende för under 1.800 kr i månaden inklusive lån och avgift!

Nu har vi glädjen att presentera en smart, ekonomisk, välplanerad och tilltalande liten lya. Lägenheten erbjuder ett litet kök med allt man behöver för matlagning, rejält helkaklat badrum med dusch, bra vardagsrum med plats för säng, soffan med mera.

Hall: Innanför ytterdörren stiger vi in i en trivsam hall med  plats för avhängning. Väggarna är vita som i övriga bostaden och på golvet ligger nyslipat brädgolv i original vilken förljer med in i rummet och ger en skön enhetlighet.

Kök: Litet kök som rymmer det nödvändigaste såsom spis, diskho och kylskåp med frysfack. Den trevliga inredningen erbjuder bra med plats för förvaring. Väggarna är vitmålade  och på golvet ligger ett härligt brädgolv.

Badrum: Helkaklat och fräscht badrum med dusch. På väggarna sitter ett  klassiskt kakel  med ljusblå bård och på golvet ligger ljus klinker. Utrustningen består av dusch, handfat, spegel och wc-stol.

Rum: Högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp som skapar en härlig rymd till rummet. Här ryms det plats för matbord, säng eller bäddsoffa och ytterligare möblemang. Förvaringen löses i form av en inbyggd stor garderob.Även i detta rum så är väggarna vita och brädgolvet nyslipat.

Finansiering klar?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 1.750 kr netto.

Först till kvarn!

S:t Knut

Välkomna till S:t Knut i Malmö!

S:t Knut har alltid varit populärt och framförallt för den yngre generationen köpare. Torgets läge betraktas som mycket centralt i vår lilla stad med närhet till affärer, Folkets Park, Möllevången och den goda kommunikationen som råder samt det korta avstånd man har in mot Malmö centrum.Mycket av bebyggelsen runt torget består av charmiga 20 och 30-tals fastigheter som är en av anledningarna till det stora intresset här.
En annan anledning är att många av områdets föreningar ståtar med mycket stabil och god ekonomi.

Torget har många aktiviteter och flera restauranger, cafeér, och det sociala umgänget är stort.Ett mycket populärt bostadsområde vad gäller bebyggelsen, det centrumnära läget och inte minst den goda kommunikationen.