Ett drömboende i centrala Höllviken!

  • Möllevägen 1A
  • Höllviken
  • , Höllviken

Nu kan vi visa upp en pärla utan dess like med en helt underbar planlösning och i ett skick som gör en glad! Balkong med kvällssol, 2 badrum och en fantastisk parkliknande innergård. Parkering utanför sin port och kort gångavstånd till alla bekvämligheter så som shopping vid Ica Toppen, mysiga butiker, populära restauranger, pittoreska kaféer och flera fina badstränder... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Höllviken och Möllevägen!

Obs! Föreningen äger sin mark och har investerat i solceller för att få lägre elkostnad, tryggt och skönt för medlemmarna!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en äkta drömvåning, unik i sitt slag med en ny öppen smart och tilltalande planlösning som man bara måste se och känna in på plats...

Bostaden är i grund och botten en 4:a men brukas idag efter renoveringen så som en stor och generös 3:a, läckert!
Enkelt för den nya köparen att kunna ändra om igen till ursprungsplanlösning med ett sovrum till om så önskas.

De sociala ytorna här har verkligen blivit lyckade efter man öppnat upp mellan kök och rum samt har hela bostaden ett fantastiskt läge i fastigheten som gör den sval och skön även under de varmaste sommardagarna.

Mysig gårdsvänd balkong som bjuder på kvällssol, kväll efter kväll. Njutbart!

Lägenheten har rejält med förvaringsmöjligheter i snyggt inbyggda garderober och stora klädkammare samt har man 2 fina badrum som garanterat kommer att uppskattas, avslutningsvis har man ett riktigt drömkök som blir till pricken över i:et här.

Ett boende som har allt och lite till: Lummig och vacker innergårdsmiljö, parkering så nära porten man kan komma med direkt närhet till alla bekvämligheter så som shopping, restauranger, fina promenadstråk och havet. En planlösning som inte kan bli bättre och ett skick som gör det möjligt att bara kunna flytta rakt in och sätta sina möbler på plats!

Välkomna in!
Först en välkomnande hall som ger access till våningens samtliga rum, hallen har ljuspigmenterade ekgolv som sedan löper vidare ut i bostadens samtliga rum till ljusa innerväggar.
Enhetligt, snyggt och stilrent!

Det finns en stor garderob direkt ifrån entrén som sväljer mängder i förvaring, praktiskt och behövligt.

Första sovrummet kommer därefter som är helt utan insyn och erbjuder ett vackert ljusinsläpp, ett fint vilorum!

Vidare i hall kommer de två badrummen som både är i bra yta och fräscha vad gäller inredning, golv, väggar m.m.
Det ena badrummet erbjuder badkar och det andra har man nyligen renoverat som har dusch. Lyxigt och bekvämt med två fina badrum som så många efterfrågar...

Efter badrummen har man ett stort förråd som rymmer mängder, detta kommer garanterat att uppskattas utav samtliga!

På den andra sidan har man det stora köket som tidigare varit ett kök och ett sovrum. Köket har numera ingång från både hall och sällskapsrum så känslan blir optimal med en härlig rymd till ett vackert ljusinsläpp...

Köket ger plats för det stora sällskapet och lite till, ett riktigt drömkök som kommer att passa in på mångas önskemål!
Inredning i vitt till mörk bänkskiva och väggkakel bakom, en stilren kontrast till det mörka stengolvet. Köket har gott om skåp, lådor och förvaring med stora fina arbetsytor
Maskinparken är i rostfritt och består utav stor kyl, stor frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför!
Ett kök att älska med ett sagolikt ljusinsläpp!

Vidare har vi sällskapsrummet som bjuder på en härlig karaktär vad gäller planlösning och ljusinflöde, här finns ett vackert burspråk på ena sidan och utgång till den trivsamma balkongen på andra sidan.
Ett rum med hög trivselfaktor...

Balkongen har ett skönt västerläge med kvällssol och blir den perfekta platsen att bara kunna koppla av och njuta på!

Sist har man det stora sovrummet som har en generös yta och vackert inbyggd garderobsvägg längs hela långsidan, rummet är helt utan insyn och ger plats för allt man önskar i sitt vilorum.
Ett vackert sovrum med fint ljusinsläpp!

Kort och gott får man här ett boende som kommer att bli svårslaget vad gäller det fina skick samt den helt fantastiska planlösningen som bara måste uppskattas. Läget är ju också något som kommer att locka till sig många spekulanter med alla bekvämligheter i sin direkta närhet så som shopping, restauranger, bad, strand, promenadstråk, grönområde m.m.

Förening med stabil ekonomi som äger sin mark är ju ytterligare plus samt har man en underbar omgivning med en parkliknande innergårdsmiljö samt parkeringsplats utanför porten.
En liten oas på centralt läge i Höllviken!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Höllviken

Välkommen till Höllviken !

Höllviken är och har alltid varit ett mycket populärt ställe att bosätta sig på, därav de priser som råder.

Närheten till vatten och strand samt den fina teräng / skogsmiljön som erbjudes här lockar ju självklart många att vilja flytta hit, många boende som flyttar gör det gärna inom området. Ett första boende alternativ för många som har ekonomin i ordning.

Ett mycket attraktivt område, men ett område som börjar få slut på sina tomter och därav sinar möjligheterna att hitta den perfekta tomten / villan eller lägenheten.

Bra skolor och väl utbyggd barnomsorg lockar många barnfamiljer till detta område.

Även det stora utbud av restauranger, uteserveringar och kaféer lockar ju också hit den lite yngre publiken mer och mer...