Ett drömboende i centrala Lund!

  • Åldermansgatan 1 b
  • Lund Väster
  • , Lund

Den perfekta enrummaren på bästa tänkbara adress är nu till salu. Stor balkong mot villorna, egen garageplats, Generös walk in closet, stabil förening, smart planlösning och en lägenhet som visas upp i ett ypperligt skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till centrala Lund och Åldermansgatan!

OBS! ett boende med en totalkostnad under 3.500 kr i månaden inklusive lån, avgift, garage och bredband...
Lägenheten är registrerad som en 2:a i föreningen tack vare det lilla extrarummet.

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en totalrenoverad våning centralt på väster. Ett stenkast från centralstationen, närhet till affärer, universitetsområdena, centrum och allt som anrika staden Lund har att erbjuda. Helt enkelt ett toppläge, lugnt och harmoniskt men samtidigt centrumnära, bättre än så här blir det inte...

Välkommen in!

Hallen är generös och här finns det gott om plats för avhängning, garderober eller annan förvaring.
Här finner vi snyggt golv till ljusmålade väggar.

Direkt till höger har vi det stora badrummet som bara är så fint, så fint så fint...Här har man också ett fönster som gör det lite lyxigt och luftigt. Badrummet är helkaklat i sobra färger och fint materialval, ett badrum man vill besöka mer än en gång under visningen...

Längre fram till höger har vi det fina köket som verkligen tilltalar en direkt. Köksinredning i vitt till bänskiva i svart grå ton och vacker glasmosaik ovanför. Snyggt mörkare golv till ljusa väggar har vi här och maskinparken består utav diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, fläkt, kyl, frys och allt är nytt.
Köket erbjuder en mindre matplats och har ett fantastiskt ljusinsläpp, ett kök att tycka om...

Till vänster har vi det lilla rummet som fungerar som antingen sovrum, kontor eller studierum för den som pluggar.
Rummet passar också perfekt som ett mörkrum, fotolabb eller varför inte en stor lyxig walk in closet.
Vita väggar till nyinlagt stilrent golv finner vi här.

Längre fram till vänster har vi det stora rummet som är lättmöblerat och känns större än det är. Rummet har utgång till den fina balkongen som är helt insynsskyddad och har en vacker utsikt mot västers villaområde framför. Balkongen är stor och generös, träpallar på golv och gott om plats för möblemang, njutbart och avkopplande...

Kort sammanfattning:
Här är lägenheten för dig som bara vill kunna flytta in utan att behöva göra något. Nytt kök, nytt badrum, nya golv, renoverade väggar, smart planlösning, genomtänkt, stilrent, tilltalande och allt detta på omtyckt adress centralt i Lund.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.485 kr netto.
Obs! Bostadsrättstillägg, bredband, Ip-telefoni och garage ingår i uträkningen ovan.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Lund Väster

Väster, centralt och med närhet till allt!
Lund väster är ett fint och lugnt område med hyresrätter, bostadsrätter, radhus samt villor. Detta ger området en nyanserad charm och gör det till en väldigt populär stadsdel att bosätta sig i.


Väster definieras främst av sin centrala belägenhet. Väster om järnvägsstationen, gångavstånd till stan och med fina grönområden. Däribland Papegojlyckan, Vildandsparken och Folkparken. Nära finns även Polhemskolan, det stora gymnasiet med många valmöjligheter för unga.

Till Lund väster räknas även Värpinge, en hyfsat ny del av stadsdelen. Den omfattar både äldre landsbygd och moderna bostadsområden. Majoriteten av Värpinge byggdes i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Här finns även en golfbana med nio hål och brittiska inslag. Precis intill Värpinge finns även ett naturreservat och dalgången Rinnebäcksravinen.