Ett gyllene tillfälle på populära Toftängen!

  • Klågerupsvägen 343 E
  • Toftängen / Virentofta / Husie
  • , Malmö

Nu skall denna så fina bostad hitta ny ägare och det kommer att vara många om budet... Perfekt läge i sista längan, fri utsikt från trädgården och med ett stort inglasat uterum samt har man en av de största uteplatserna på området... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till populära Toftängen och Klågerupsvägen!

Stor trädgård, fritt läge och äkta villakänsla...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de bättre marklägenheterna i området, kanske den allra bästa!

Helgavel med fönster åt tre håll och allra sist i längan så fritt, trivsamt läge från uteplatsen. Här har man dessutom fått möjligheten att förlänga sina uteplatser med ca 4 meter framför så detta är en av de största trädgårdarna på området.

Fantastisk och välskött trädgård som bara känns så rätt, så rätt...
Man har dessutom byggt till ett större inglasat uterum som förlänger hela bostaden på ett enastående sätt.
Detta boende kommer säkerligen ligga i topp på många spekulanters önskelistor.

Lägenheten är i begynnelsen en 4:a men i dagsläget har man öppnat upp planlösningen och brukar ytan som en 3:a, det går enkelt att återställa lägenheten till en 4:a om man så önskar. Det går även att ändra planlösningen till en 5:a om man skulle behöva 4 sovrum, så den ideala bostaden för många...

Lägenheten har en öppen och tilltalande planlösning med stort kök som man öppnat upp från hall varvid man delat av med en vacker glasvägg. Ett mycket generöst vardagsrum som även det är uppöppnat från tidigare varit två rum samt två fina toaletter och ytterligare två bra sovrum. Bostaden har också en stor walk in closet med fönster som enkelt går att göra om till ett ytterligare sovrum om så önskas.

Från vardagsrummet har man terrassdörr ut till det stora inglasade uterummet som blir som naturlig boyta och smakfullt sammanhängande med den övriga trädgården. Även från det stora sovrummet har man terrassdörr rakt ut till trädgården.

Garageplats ingår till lägenheten och det finns bastu, solarium, samlingslokal, cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstugor i föreningen. Festlokal med pentry går att hyra för 250 kr. I området finns även boulebana, lekplatser, utemöbler och grill.

Välkomna in!
Stor öppen och välkomnande hall som erbjuder bra med avhängningsplats i stor skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar till snygg klinker på golv.

Stort kök som man delat av med vacker halvvägg i glasblock. Köket erbjuder stor matplats, bra förvaringsutrymmen samt fina arbetsytor.
Maskinparken betår utav stor kyl, stor frys, diskmaskin, micro, spis med häll och dubbla ugnar samt fläkt ovanför.
Inredning i träd till mörkmelerad bänkskiva samt vackert väggkakel i vitt ovan. Ljusa innerväggar till snyggt klinkers på golv.
Ett kök som man kommer att tycka om...

Fantastiskt vardagsrum med härlig rymd och många fönster för bästa tänkbara ljusinsläpp. Fin parkett på golv till ljusa innerväggar samt plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum. Ett mycket trivsamt rum!
Efter vardagsrummet kommer man vidare till det stora inglasade uterummet som bara är så fint, så fint....
Ett uterum som man skall uppleva på plats!

På den andra sidan lägenheten ligger den mer privata delen med två bra sovrum som båda har fina golv till färgade innerväggar, båda rummen har ett trivsamt och skönt ljusinsläpp.

Här finner vi också badrummet som är helkaklat i vitt och grått. badrummet erbjuder fönster för bästa ljusinsläpp samt fläkt, tvättmaskin, dusch med masagefunktion, komod med underskåp, överskåp med spegel, stort väggskåp, wc och handdukstork.
Ett badrum att tycka om...

Gästtoaletten är helkaklad i ljusa materialval och erbjuder komod med underskåp, spegelskåp ovan, wc och ytterligare ett stort väggskåp.

Walk in closet för bästa tänkbara förvaring, här finns plats för allt och lite till. Rummet har fönster för perfekt ljusinsläpp samt är rummet också så pass i yta att många har förvandlat detta till ett ytterligare sovrum, om man nu skulle behöva det!

Kort och gott får man här ett boende med mängder utav fördelar, så som den helt oslagbara trädgården, det tillbyggda uterummet, det perfekta och fria läget samt allt detta i en äldre förening med god och stabil ekonomi.

Ett jättefint och unikt boende med en riktig villakänsla...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visning!

Toftängen / Husie

På platsen för det som tidigare var Skånska luftvärnsregementet finns idag stadsdelen Husie. Stora delar av området är fortfarande obebyggt, men planer finns, särskilt ut mot Yttre Ringvägen. Idag kännetecknas Husie av villorna i Virentofta, Kvarnby och Stenkällan, höghusen i Höja — Malmös högsta naturliga punkt samt Toftängen. Bland de stora grönområdena finns bland annat Kvarnbys GK med sin 18-hålsbana. Placerad mittemellan Inre och Yttre Ringvägen.