Ett totalrenoverat och vackert hem intill Stadionparken!

  • Vendelsfridsgatan 4 B
  • Stadionparken / Lorensborg
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt smakfullt boende med perfekt läge längst ner vid parken. Nyrenoverat och snyggt är en korrekt beskrivning här. Fantastisk parkliknande innergård och i en äldre stabil Hsb förening... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Stadionparken och Lorensborg!

Ett riktigt drömboende som kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Lägenheten har genomgått en totalrenovering under -21 så här är det bara att kunna flytta in och sätta möblerna på plats.

Smart och tilltalande planlösning med mycket ljus samt är ju hela bostaden i ett bländande skick.

Lägenhetens fördelning är 3 fina sovrum, vackert badrum, stort kök med matplats, bra tilltaget sällskapsrum och som avslutning en jättefin balkong med en helt underbar utsikt...

Välkomna in!

Först en trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning samt förvaring. Hallen har elegant downlightsbelysning i tak och renoverade innerväggar i vitt till ett snyggt golv i grå ton.
En vacker och tilltalande hall!

Vidare har vi köket på den vänstra som är ett riktigt drömkök med en rejäl matplats. Inredning i grått till ljusmelerad bänkskiva och infällt belysningssystem under köksskåpen.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sen har vi det fina badrummet som är helkaklat i snygga materialval. Här finns downlightsbelysning i tak, kommod med underskåp samt överskåp med spegel, wc, handdukstork och glasvägg till duschen.
Ett jättefint badrum som höjer trivseln åt de dagliga bestyren!

Rakt fram har vi sällskapsrummet som är stort med en generös yta, vackert renoverade innerväggar i vitt till snyggt golv som går i grå ton. Rummet har ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot balkongen och är utan insyn.

Härifrån har man utgången till den fina balkongen som ligger i söderläge och har en sagolik parkutsikt framför samt ingen insyn. En riktigt fin balkong som säkerligen blir platsen man gärna kopplar av på så ofta det bara går...

Från den den vänstra sidan av rummet har man sen det första sovrummet som är bra i storlek och ger plats för både säng med mera. Ett välplanerat vilorum som har ett fint ljusinsläpp och samma vackra golv som i resterande rum.

På den andra sidan hall har man sen ytterligare två fina sovrum som både är bra tilltagna i yta. Båda dessa vilorum har vackert ljusinsläpp och är helt utan insyn, njutbart!

En lägenhet med många plus så som det fina skicket, den genomtänkta planlösningen och inte minst det ypperliga läget intill Stadionparkens vackra områdesmiljö.

Lummigt, grönt och barnvänligt är ju viktiga fördelar när man skall välja sitt nya hem...

Först till kvarn!
Vi ses på visningen!

Lorensborg / Solbacken / Stadionparken

Välkommen till Stadionparken / Solbacken!

Stadionparken ligger intill Malmö Mässhallar och den nya Swedbank arenan. Ett lugnt och grönt område mitt i centrala Malmö som erbjuder bästa tänkbara kommunikation

Härifrån har man också direkt närhet till Pildammarna, Mobilia köpcentra och Malmös faciliteter.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.