Fantastisk 1 1/2 plansvilla på barnvänligt läge!

  • Glasyrgränden 3
  • Veberöd
  • , Veberöd

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende. Stor lummig trädgård på närmare 600 kvm samt en sagolik inredd baksida med stort trädäck och utomhusspa. Ett genomtänkt, välplanerat och vackert hem som visas upp i ett enastående skick. Beläget på en lugnt gata i ett barnvänligt villakvarter med kort avstånd till både Lund och Malmö. Bättre boende än det här blir ju svårslaget... Varmt välkomna på visningen!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Veberöd i Lunds kommun och Glasyrgränden!

Obs! Fastigheten är både förbesiktigad och dolda felförsäkrad för en tryggare affär gentemot köparen!

Nu kan vi presentera en unik 1 1/2 plansvilla på 191 kvm med ett ypperligt läge och med en helt sagolik trädgård som tilltalar både de stora samt de små familjemedlemmarna.

Plats för spaparty med sina nära och kära men även för lek och bus. Villan har ett fantastiskt läge och ståtar med en öppen fin planlösning och smarta tilltänkta ytor överallt...

Huset har genomgått stora renoveringar vad gäller både in och utvändigt och för den nya köparen är det enkelt att bara kunna flytta rakt in och avnjuta sitt fina hem...

Villans rumsfördelning är följande,

Nedanvåning:
Stort öppet kök mot vardagsrum som delas av med en vacker köksö, tilltagen generös matplats i det öppna matrummet samt ett stort halvöppet kontor / sovrum intill. Här finns även ett fint grovkök, generöst badrum som erbjuder dusch och dubba fönster, ytterligare två sovrum som idag används som ett rum samt en perfekt välkomnande hall innanför entrén som har trappan upp till övre våningsplanet.

Ovanvåning:
Stor hall som går över i ett charmigt allrum, ett stort sovrum samt ett mindre sovrum och ett sovloft ovanför. Här finns också ett vackert badrum som erbjuder badkar och fönster samt har man byggt in smart förvaring.

Spaområdet på baksidan har en helt underbar utemiljö med liten trappa upp till trädäcket samt tak halva biten ut, njutbart...
Här ges även plats för de små med möjlighet för lek och bus samt ett stort förråd.

Ett hus som verkligen andas harmoni och mersmak, läget är också enastående med liten lugn gata och minimal biltrafik.
Perfekt för barnfamiljen med god kommunikation samt närheten till både Malmö och Lund.
Det finns även en bra skola och dagis på kort promenadavstånd i området.
Ett riktigt drömboende som kommer fånga mångas intresse!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Veberöd

Veberöd

Veberöd, med cirka 5000 invånare, ligger naturskönt vid Romeleåsens fot, ungefär två mil från Lund. Man tar sig lätt med regionbussar till bland annat Lund, Malmö Sjöbo, Ystad och Simrishamn härifrån.

Inne i Veberöd finns en del restauranger och butiker. Utanför finns The Lodge med Restaurang, hotell och SPA samt Östarps Gästgivargård. Den senare har välkänd skånsk matlagningskultur med anor från 1920-talet. I byn finns det även livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, förskolor och skolor. Fritids till barnen och friluftsbad som är öppet på sommaren. Föreningslivet är aktivt, med bland annat fotbollsklubb, scoutkår, badmintonklubb och handbollsklubb.

Det finns fyra kommunala förskolor i byn. Mer information om dem hittar man på www.lund.se Idalaskolan (F-3), Svaleboskolan F-9, är de kommunala skolorna som erbjuds.

Strax utanför samhället ligger en av Skånes vackrast belägna golfbanor som man finner ett par kilometer från Veberöd. Romeleåsen och Romeleklint är natursköna områden som finns bland flera. Häljasjön och Vombsjön är populära badplatser på sommaren. Krankesjön är en av Sveriges mest kända fågelsjöar. Välkomna till Veberöd.