Fantastisk 2:a med sagolig havsutsikt i Höllviken!

  • Falsterbovägen 89 B
  • Höllviken centrum, Vellinge
  • , Vellinge

På bästa tänkbara läge med havet som närmaste granne finner vi denna pärla till bostad. Renoverat, snyggt och fräscht är en korrekt beskrivning på denna trivsamma bostad. Skön och grön områdesmiljö samt i en stabil förening som äger sin mark gör detta till ett riktigt drömboende... Först till kvarn!

Riumsbeskrivning

Välkomna till Höllviken och Falsterbovägen!

Obs! Ett fantastiskt boende för under 5.200 kr i månade inklusive avgift, lån och p-plats...

Nu kan vi visa upp en helfräsch lägenhet som har det där lilla extra, allt är smakfullt renoverat och med en perfekt planlösning som erbjuder ett optimalt ljusinsläpp samt en utsikt som slår all tänkbar konkurans!

Lägenheten som har allt! Välkomnande trivsam hall, helkaklat fräscht badrum med dusch, nyrenoverat fint kök med bra tilltagen matplats, sovrum med rejäl yta och som avslutning en stor balkong som garanterat ingen kan motstå...

Bostadens alla rum är helt utan insyn och fastigheten är belägen på friköpt mark med tillhörande egna p-plater för medlemmarna samt har man en grön lummig innergårdsmiljö som brukas väl utav de boende.

Ypperligt läge med havet på ena sidan samt restauranger, butiker, kaféer och centrum på den andra sidan.
Det bästa av två världar på en och samma adress...

Välkomna in!
Först en ljus och fin hall som erbjuder bra med plats för avhängning och förvaring. Det finns en inbyggd garderob och väggarna är ljusmålade till vackert stengolv som löper hela vägen in samt ut i köksdelen utan trösklar, enhetligt och snyggt!

Direkt till höger finner vi sovrummet som är generöst i yta och ståtar med ett fint ljusinsläpp. Här har man byggt in en praktisk och rejäl skjutdörrsgarderob längs hela väggsidan så förvaringsproblematiken är löst. Renoverade innerväggar i vitt till oljad parkett på golv.
Ett skönt vilorum...

Badrummet ligger i mitten av lägenheten och är helkaklat i ljusa behagliga färger. Här erbjuds man dusch, komod med underskåp samt överskåp med spegel, stort väggskåp och wc. Ett fräscht badrum!

Nästa rum är köket som ligger vägg i vägg med sovrummet på den högra sidan. Ett jättefint kök finner vi här med inredning i vitt till svartmelerad bänkskiva och väggkakel i svart. Ljusa innerväggar till samma fina stengolv som löper in från hallen och maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sist har vi det fina vardagsrummet som är stort, ljust och lyxigt. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och ger plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum. På golv ligger vacker ekparkett som är oljad och väggarna är vita. Ett pampigt vardagsrum som avslutas i en helt underbar balkong som är inglasad och utbyggd, så rejält med yta för extra möblemang.

En balkong som har alla rätt och här kan man inget annat än att stormtrivas, sagolik utsikt mot havet som är enda grannen på denna sida, högst upp i huset så inga grannar ovanför och inte minst det helt insynsskyddade läget.
En balkong som inte går att värdera, njut av vackra solnedgångar kväll efter kväll...

Kort sammanfattning: Troligtvis Höllvikens bästa tvårummare vad gäller läge, utsikt, planlösning och skick!

Först till kvarn gäller här...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.175kr netto!
Obs! Parkeringsplats ingår i uträkningen ovan...

Varmt välkomna!

Höllviken

Välkommen till Höllviken !

Höllviken är och har alltid varit ett mycket populärt ställe att bosätta sig på, därav de höga priser som råder.

Närheten till vatten och strand samt den fina teräng / skogsmiljön som erbjudes här lockar ju självklart många att vilja flytta hit, många boende som flyttar gör det gärna inom området. Ett första Boende alternativ för många som har ekonomin i ordning.

Ett mycket attraktivt område, men ett område som börjar få slut på sina tomter och därav sinar möjligheterna att hitta den perfekta tomten / villan eller lägenheten.

Bra skolor och väl utbyggd barnomsorg lockar många barnfamiljer till detta område.

Även det stora utbud av restauranger, uteserveringar och kaféer lockar ju också hit den lite yngre publiken mer och mer...