Fantastiskt 1-plans parhus i natursköna Klågerup!

  • Jacob Hanssons väg 16A
  • Klågerup / Svedala
  • , Klågerup

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like. Enorm takhöjd, öppen ljus planlösning, isolerad vind, stor trädgård och allt nytt sen 2 år tillbaka... Mycket barnvänligt område och beläget på kort avstånd från Malmö. Ett hus som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Klågerup och Jacob Hanssons väg!

Nu kan vi visa upp ett hus som har det där lilla extra, fantastisk och öppen planlösning med en enorm takhöjd som ger rymd och trivsel.

Barnvänligt läge och med en av de största tomterna på området samt är detta ett av få hus som har isolerad vind.

Nytt, genomtänkt, fräscht och tilltalande är en korrekt beskrivning åt detta så fina hus.

Bostadsrättsföreningen Klätterhusen 1 är beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten som har skapat flexibla och välplanerade kvadratmetrar med känsla, kvalitet och karaktär samt med funktionalitet i fokus. Stor tomt på 407 kvm som inbjuder till umgänge, skratt och lek från tidig morgon till sen kväll

Generöst är också hur mycket hus man faktiskt får för pengarna. För att inte tala om standarden och arkitekturen. Här kommer alla generationer att kunna trivas.

Välkomna in!
Först en trivsam hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring, på golv ligger snygg klinkers till släta ljusa innerväggar. På den vänstra sidan finner vi sovrum 1 och därefter kommer det fina badrummet.

På den högra sidan har vi sovrum 2 som har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak.

Vidare kommer vi ut i det öppna landskapet med kök, köksö, matplats och sällskapsrum. En planlösning som bara känns så rätt på alla sätt, ljuset bokstavligen flödar in i detta så vackra hem och takhöjden med sina läckra takfönster blir som pricken över i:et här...

Husets alla innerväggar är vackert ljusa till gedigen 3-stavs vitpigmenterad mattlackad ekparkett i samtliga rum.

Påkostat vackert kök i vinkel med köksö och exklusiv maskinpark är något som alla kommer att uppskatta.
Ett kök att älska!

Badrummet har egen klädvårdsavdelning och erbjuder dusch. Ett badrum man kommer att trivas i...

Hela huset har golvvärme så inga tråkiga element som tar plats.

Egen bilplats på framsidan samt har man ett stort förråd på 4,7kvm med Laddare till elbil.
(16A 400V kraftuttag monterat på utsida förråd)

Ett riktigt guldkorn till boende i jakten på att hitta rätt hem, lugnt tryggt villaområde, barnvänligt, ytsmart och huset visas upp i ett så nära nyskick man kan komma...

Först till kvarn!

Välkomna på visningen!

Svedala / Klågerup

Du som väljer att bo i Klågerup kommer att ha nära till det mesta. Malmö, Lund,Staffanstorp och Svedala samt kustlinjen med Trelleborg och Ystad ligger inte långt bort. Det gäller för bilen och det gäller för kollektivtrafiken med Pågatågen och Malmö Airport i spetsen. Jobb, familj och shopping flyter samman till en enda knutpunkt.Området är som gjort för familjen och ligger naturskönt i Svedalas kuperade landskap.

Här visar sig det traditionella Skåne från sin allra bästa sida. Bokskogen ligger alldeles runt hörnet och erbjuder friska promenader, härliga familjeutflykter och utmärkta träningstillfällen året om.
Du som uppskattar kultur hittar Klågerups Slott med tillhörande dockmuseum efter en kort cykeltur.
Välrenommerade Klågerupsskolan och förskolan Mumindalen ger en kompetent och trygg start i livet för de yngre familjemedlemmarna. En lokal handlare, klassisk mack och några varierade snabbmatsställen kompletterar livspusslet för alla generationer. Klågerup ger tillgänglighet, avkoppling och hemkänsla.

Välkomna till Klågerup.