Fantastiskt 1-plans parhus i natursköna Klågerup!

  • Jacob Hanssons väg 14B
  • Klågerup
  • , Klågerup

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like. Enorm takhöjd, öppen ljus planlösning, stor trädgård, skön utsikt och allt i bästa tänkbara skick... Ett mycket tilltalande hus i barnvänligt område som garanterat kommer att passa in som handsken på handen åt flertalet spekulanter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Klågerup och Jacob Hanssons väg!

Nu kan vi visa upp ett hus som har det där lilla extra, härligt öppen planlösning med enorm takhöjd som ger en fantastisk rymd och trivsel utöver det normala.

Ett mycket trivsamt och barnvänligt villaområde som har både Malmö och Lund på kort avstånd...

Stor sagolik tomt från insidan som ståtar med en slående utsikt och vy över området. Här finns även ett gigantiskt trädäck som löper runt längs husets baksida och inbjuder till mysiga utekvällar, njutbart!
Även framsidan har en trevlig uteplats med trädäck.

Nytt, genomtänkt, fräscht och tilltalande är en korrekt beskrivning åt detta så fina hus.

Bostadsrättsföreningen Klätterhusen 2 är beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten som har skapat flexibla och välplanerade kvadratmetrar med känsla, kvalitet och karaktär samt med funktionalitet i fokus. Stora tomter som inbjuder till umgänge, skratt och lek från tidig morgon till sen kväll.

Generöst är också hur mycket hus man faktiskt får för pengarna. För att inte tala om standarden och arkitekturen. Här kommer alla generationer att kunna trivas.

Välkomna in!
Först en trivsam hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. På golv ligger stilrent klinkers till släta och snyggt färgade innerväggar. På den högra sidan finner vi sovrum 1 och därefter kommer det eleganta badrummet.

På den vänstra sidan har vi sovrum 2 med stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak längs hela väggsidan.

Vidare kommer vi ut i det öppna landskapet med kök, köksö, matplats och sällskapsrum. En planlösning som bara känns så rätt på alla sätt. Ljuset bokstavligen flödar in i detta så vackra hem och takhöjden med sina läckra takfönster blir som grädden på moset här...

Husets alla innerväggar är fräscha i ljusa färger till vackra och gedigna trägolv i samtliga rum.

Påkostat vackert kök i vinkel med flyttbar köksö och exklusiv maskinpark är något som alla kommer att uppskatta.
Ett kök att älska!

Stort fint badrum som har egen klädvårdsavdelning och erbjuder dusch.
Ett badrum att trivas i...

Hela huset har golvvärme så inga tråkiga element som tar plats.

Egen bilplats på framsidan samt har man ett stort förråd på ca 4,7 kvm framför som bara måste uppskattas.

Ett riktigt guldkorn till boende i jakten på att hitta rätt hem. Lugnt tryggt villaområde, barnvänligt, väldisponerat och huset visas upp i ett så nära nyskick man bara kan komma...

Först till kvarn!

Välkomna på visningen!

Svedala / Klågerup

Du som väljer att bo i Klågerup kommer att ha nära till det mesta. Malmö, Lund,Staffanstorp och Svedala samt kustlinjen med Trelleborg och Ystad ligger inte långt bort. Det gäller för bilen och det gäller för kollektivtrafiken med Pågatågen och Malmö Airport i spetsen. Jobb, familj och shopping flyter samman till en enda knutpunkt.Området är som gjort för familjen och ligger naturskönt i Svedalas kuperade landskap.

Här visar sig det traditionella Skåne från sin allra bästa sida. Bokskogen ligger alldeles runt hörnet och erbjuder friska promenader, härliga familjeutflykter och utmärkta träningstillfällen året om.
Du som uppskattar kultur hittar Klågerups Slott med tillhörande dockmuseum efter en kort cykeltur.
Välrenommerade Klågerupsskolan och förskolan Mumindalen ger en kompetent och trygg start i livet för de yngre familjemedlemmarna. En lokal handlare, klassisk mack och några varierade snabbmatsställen kompletterar livspusslet för alla generationer. Klågerup ger tillgänglighet, avkoppling och hemkänsla.

Välkomna till Klågerup.