Fin 2:a med stor uteplats på Almvik!

  • Serenadgatan 50
  • Almvik / Högaholm
  • , Malmö

Äntligen en ledig 2:a med uteplats på den populära Hsb-sidan. Stor bostad med härlig planlösning och i ett mycket bra skick samt med en gigantisk uteplats på närmare 80 kvm. Stabil förening med fin innergårdsmiljö och möjlighet till garage är starka skäl för stort intresse här... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almvik och Hsb på Serenadgatan 50!

Obs! Ett fint boende med egen uteplats för under 4.000 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi med stolthet presentera en av de bättre 2:orna i området, perfekt belägen med en helt oemotståndlig uteplats på närmare 80 kvm. Lägenheten har en pefekt planlösning med fina ytor överallt så som stort vardagsrum, stort sovrum, välplanerat kök med matplats och ett nyrenoverat snyggt badrum.

Bostaden visas upp i ett mycket gott skick och för den nya ägaren är det bara att flytta rakt in, bekvämt och smidigt...

Allt detta i en mycket stabil Hsb förening med god ekonomi som visar upp fina siffror och välskötta fastigheter, innergårdar, garage m.m.

Välkommen in:
Först möts vi utav en öppen fin hall som erbjuder bra förvarings- och avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp hela lägenheten och ger access till bostadens alla rum. Infälld granit och snygg klinkers på golv till ljusa innerväggar med nedsänkt tak och infällda downlights.

Kök: Uppfräschat och renoverat kök med inredning i vitt till ljust snyggt golv samt ljusa innerväggar. Maskinpark såsom kyl, frys, spis med ugn, fläkt och micro. Köket erbjuder en finfin matplats med fönster mot den mysiga uteplatsen, trivsamt!

Badrum: Ett nyrenoverat badrum som bara är så fint, så fint...
Helkaklat i snygga materialval och här kan man med all säkerhet koppla av från vardagens stress med ett skönt bad.

Vardagsrum: Stort härligt vardagsrum som ger plats för allt man kan tänka sig. Här har man valt ett ljust snyggt golv till ljusa fräscha väggar.

Sovrum: Stort praktiskt sovrum med garderobsvägg längs hela väggsidan för bästa tänkbara förvaring, ljusa innerväggar till ett snyggt ljusare golv. Från sovrummet har man sen också utgång till balkongen som är inglasad.

Uteplatsen: Stor härlig uteplats som verkligen bjuder på yta och plats: Här har man lagt ett vackert trädäck och fällt in för plantering, så helfrächt och tilltalande...
Bästa tänkbara läge dessutom med lugnet inpå och inga oljud från biltrafiken utanför området - trivsamt och behagligt!

En lägenhet man skall gå och titta på, här finns mängder utav fördelaktiga argument, såsom stor generös uteplats med bästa läge, inglasad fin balkong vid dåligt väder, smart planerade kvadratmetrar i hela lägenheten, fint skick och mycket stabil förening med välskötta fastigheter och möjlighet till garage...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.975 kr netto.

Först till kvarn!

Almvik / Lindeborg

Välkomna till Lindeborg & Almvik!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.