Fin 4:a på populära Röda Höja!

  • Sergeantgatan 2
  • Röda Höja
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en smart samt välplanerad fyrarummare med ett lugnt, barnvänligt och helt trafikfritt läge på omtyckta Höja. Stabil förening, fantastisk balkong mot gården, två toaletter, två stora sovrum, andra våningen, friköpt mark... Välkomna på visning till ett bra boendealternativ!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Röda Höja och Segeantgatan!

Äntligen är en av de stora 3:orna till salu! Våningen brukas idag som en fyrarummare men står registrerad i föreningen som en 3:a. Bästa tänkbara läge på våning två med skön och inglasad balkong mot gården. Mycket välplanerade kvadratmetrar i gott skick samt två toaletter och möjlighet till garage får man här. Lummig, barnvänlig och fin områdesmiljö samt stark förening med god ekonomi är andra starka atribut. Oba! Marken är friköpt...

Väl innanför dörren bemöts vi av en välkomnande fin hall med goda avhängnings och förvaringsmöjligheter. Hallen har ljusa väggar till ett snyggt melerat klinkersgolv som löper hela vägen ut i kök, enhetligt och stilrent!

Från hallen har vi access till Bostadens alla rum, först har vi badrummet, gästtoaletten och inbyggda garderober. Båda toaletterna är renoverad i ljusa behagliga färgval.

Vidare in och på den vänstra sidan finner vi sedan köket som är stort och rejält med en smart planerad matplats innan balkongen. På den vänstra sidan av köket har man byggt till ett extra rum med eget fönster som passar ypperligt som arbetsrum, litet sovrum eller gästrum.

Köksinredning och vitvaror i vitt till ljusmelerade klinkers på vägg som bryter av snyggt till en mörkare melerad bänkskiva. Samma klinkers på golv som löper in från hallen och maskinparken består av diskmaskin, spis med häll, fläkt, kyl och frys.

Balkongen är helt underbar med sitt västerläge som ger många njutbara soltimmar. Balkongen är inglasad samt vetter in mot gården så lugnt och skönt när man väl vill koppla av. På golv har man lagt in klinkers.

Från köket kommer man sen vidare till vardagsrummet som också har en utgång på andra sidan mot hallen. Rummet har parkett på golv till ljusa väggar och är bra tilltaget i storlek.

Sist har vi två rejäla sovrum som båda har fina golv till ljusa väggar, båda rummen har inbyggda garderober...

Kort och gott:

En bostad man skall gå och titta på, låg avgift, balkong mot gården, två toaletter, stor fin planlösning, bra skick och en stabil förening med god ekonomi samt med friköpt tomt.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 70% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.461 kr netto.
Obligatoriskt tillägg på 1008 tillkommer för värme och varmvatten.

Välkomna på visning!

Röda Höja

HUSIE

Ett av Malmös populäraste bostadsområden! Här finns det mesta! Mycket barnvänligt och lugnt område med fina grönområden. I närmiljön finns Höjaskolan (F-9) dessutom många friskolor och bra ungdomsverksamhet. Utmärkta bussförbindelser och affärer i närheten. I närheten ligger också Kvarnby golfbana, köpcentrum (Toftanäs/Jägersro) och Bulltofta rekreationsområde. Närheten till bron och Lund - ringlederna gör att avstånd till både tar inte mer än ca 15 min.