Fräsch 1-plans villa på Djupadal / Hyllie!

  • Bysmedsgatan 47
  • Djupal / Hyllie
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en smart och välplanerad villa i mycket gott skick på bästa tänkbara läge i Djupadal / Hyllie! Fastigheten har en insynsskyddad, välskött och lummig trädgård som dessutom är friköpt. Lugnt, barnvänligt, attraktivt och populärt område... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Djupadal / Hyllie och populära Bysmedsgatan!

( Obs! Villan är förbesiktigad samt dolda fel försäkrad, en trygghetsfaktor och bekvämare affär för den nya köparen... )

Nu har vi fått äran att presentera denna trivsamma och välplanerade enplansvilla. Huset är beläget på en friköpt gaveltomt med grön prunkande oas till trädgård som är både lättskött och välskött.

Fastigheten har genomgått stora renoveringar och tillbyggnader sedan 2007, så som stort inglasat uterum på ca 16 kvm från vardagsrummet samt utbyggt med ytterligare 28 kvm boyta från den andra gaveln. 

Alla fönster i fastigheten är utbytade samt nytt helkaklat badrum och gästtoalett. Samtliga golv i huset är nya och de ursprungliga golven är renoverade.

En hemtrevlig och charmig enplansvilla som visas upp i ett mycket bra skick, enkelt att flytta in för den nya köparen.

Väl innanför entrén bemöts vi först av en välkomnande och öppen hall som skvallrar om resten vi kommer få se under husets rundgång på visningen. Hallen har i direkt anslutning en fin gästtoalett som är helkaklad och fräsch i sobra färger samt fina materialval.

På den högra sidan hallen kommer vi in till det stora vardagsrummet som ligger i vinkel och som skämmer bort oss med den luftiga planlösningen, här erbjuds man också ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de flertalet fönsterpartier som möter en från alla håll. Snygg omslipad parkett på golv till ljusa väggar och en braskamin i centrum förhöjer trivseln ytterligare.

Längst in i rummet har man byggt till ett stort inglasat uterum på 16 kvm. Här finns fönster åt tre håll mot trädgårdens baksida och detta extrarum används flitigt året om, ute men ändå inne...
Härifrån vandrar man rakt ut i den fina trädgården samt har man access till en mysig uteplats med trädäck.

Från vardagsrummet kommer man sen vidare till köket som är uppdelat i tre sektioner, matplats, arbetsdel och grovkök. Matplatsen är för 4-6 personer och arbetsdelen är smart och effektivt planerad. Köket består också utav flera fönsterpartier som ger maximalt med ljus, detta måste bara uppskattas. Grovköket är rejält och här finns även utgång till trädgården.

Den andra delen av villan består först av ett vackert badrum där man har både dusch och badkar. badrummet är helkaklat i varma behagliga färgval som gör det lätt att trivas, här finns också ett fönster mot husets framsida, ljust och fräscht...

Efter badrummet kommer vi till det stora sovrummet som erbjuder mycket god plats för stor säng, möbler och extra förvaring. Rummet har stora fönsterpartier och en hel långsida med garderobsystem, praktiskt och snyggt.

Sen har vi ytterligare två mindre rum som är uppöppnade och används idag så som kontor och allrum, här finner vi också en stor klädkammare som rymmer mängder av förvaring. Rejäla fönsterpartier även här ,så maxinsläpp vad gäller dagsljus.

Sist har vi ett gigantiskt rum på hela 28 kvm som är en tillbyggnad och som man idag använder som  ett extra sällskapsrum, men det går enkelt att dela av detta rum till två stora rum på vardera 14 kvm. Från den ena sidan har man stora fönsterpartier och ifrån den andra sidan har man både fönster och terrassutgång till trädgården, läckert!
Här är allt nytt så som parkett, fönster, element, m.m.

Sammanfattningsvis får man här ett fräscht och välmående hus på en omtyckt adress i Djupadal / Hyllie, dessutom har säljaren friköpt tomten så ingen tomträttsavgift som flera av de grannliggande husen fortfarande är belastade med.

Obs! Detta är ett av de få husen som har utnyttjat utbyggnadsmöjligheten och därav 148 kvm istället för de övriga som fortfarande ligger på ursprungsytan 120 kvm, samt har man byggt till ett inglasat och rejält uterum på 16 kvm...

Varmt välkomna på visningen!

Gjorda renoveringar

Gjorda renoveringar:

ÅR 2007: Nytt kök inkl ny maskinpark, nya golv samt ytskickt av väggar. Ombyggt grovkök /tvättstuga inkl nya maskiner. Slipning och lackering av golv i vardagsrum. Klinker i hall /entré, kakling av gästtoalett,.Nya golv i hall, sovrum samt de två minde rummen och ytskickt på väggarna. Nya fönster samt nya innerdörrar. Byggt uterum med 2-glas isoler samt monterat skjutdörrs parti mellan vardagsrum och uterum.

År 2008: Tomten friköptes och braskamin installerades i vardagsrum.

År 2009: Byte av syllar i alla ytterväggar och byte av brädfasad på södervägg samt ommålning i norr och söder.Tillbyggnad av rum samt nytt uteförråd.

År 2010: Kakling av det stora badrummet.