Fräsch 3:a med perfekt läge på Almvik!

  • Axel Danielssons väg 27
  • Almvik
  • , Malmö

Stor välplanerad trerummare belägen i sista huset så helt insynsskyddat från båda sovrummen. Öppen ljus och trivsam planlösning som erbjuder stort kök och skön balkong i västerläge. Bättre än så här blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almvik och Axel Danielssons väg!

Nu kan vi presentera en fin lägenhet på bästa våningsplan och samt i sista huslängan där man har ett fritt läge från sovrumssidan och helt utan insyn, insynsfria sovrum är ju något som flertalet spekulanter prioriterar högt.

Båda sovrummen har morgonsol och därmed svala och sköna när det väl nalkas sängdags, Lägenhetens balkong ligger på andra sidan från sällskapsrummet och ståtar med härlig kvällssol som ju också är ett stort plus.

Bostaden har ett stort förråd utanför sin ytterdörr och skönt att slippa springa ner till källare eller vind vid behov samt har man sin gemensamma tvättstuga på våning 1 som man delar med endast 6 lägenheter, praktiskt och bekvämt!

Öppen och ljus planlösning som erbjuder smarta ytor överallt samt är bostaden i mycket gott skick och för den nya ägaren blir det enkelt att bara kunna flytta rakt in...

Välkomna in!
Smart och praktisk hall som erbjuder bra med plats för avhängning och förvaring. Väggarna är ljusa och släta samt ligger det ett snyggt golv hela vägen in.

På vänster sida ligger gästtoaletten som är helkaklad och förberedd för tvättmaskin, en fin gästtoalett!

På höger sida ligger badrummet som är stort och även det helkaklat, här finns bubbelbad, fönster för ljus och vädring, kommod med underskåp, spegelskåp ovanför och wc. Ett trivsamt och fint badrum...

Rakt fram har man en stor inredd walk-in-closet som rymmer mängder i förvaring, praktiskt och behövligt!

På vänster sida kommer sen det fina köket med ingång från både hall och vardagsrum, ett riktigt vackert kök med stor matplats intill. Inredning i Grå ton och svartmelerad bänkskiva till ett snyggt vitt kakel ovanför. Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett mycket trivsamt kök som inger en god känsla av rymd och öppenhet, utanför fönstret har man sin balkong som har utgången runt hörnet i sällskapsrummet.

Sällskapsrummet är stort och ståtar med ett fantastiskt ljusinsläpp, parkett på golv till ljusa innerväggar. Från rummet har man sen den fina balkongen som ligger i väster och har kvällssol, njutbart!

Avslutningsvis har man sen två fina sovrum som båda har fint ljusinsläpp och är helt utan insyn. Två fina vilorum!

Sammanfattningsvis får man här ett perfekt boende som erbjuder välplanerade och öppna ytor i gott skick, Fin innergårdsmiljö, möjlighet till både garage och p-plats via föreningen till vettiga priser samt en lägenhet som man kan flytta in i utan en massa renoveringar och jobb!

Först till kvarn...

Välkomna på visningen!

 

 

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.