Härlig gavellägenhet på gröna, sköna Södertorp!

  • Konsultgatan 25
  • Södertorp
  • , Malmö

På en gavel finner vi denna genomgående och välplanerade 4:a med två generösa balkonger! Kök med stor matplats, tre bra sovrum, två toaletter samt ett väl tilltaget sällskapsrum som rymmer det stora umgänget. Mycket populär och välskött förening i lugnt område med närhet till allt samt goda kommunikationer. Välkomna till ett hem att älska!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södertorp och Konsultgatan!

Obs! Ett tillfälle, total boendekostnad för mindre än 6.400 kr i månaden...

2012 målades alla väggar, dörrar byttes ut och klinker med golvvärme lades in samt renoverades köket.

Hall: Vi stiger in i en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Då lägenheten i begynnelsen hade en uthyrningsdel så finns det idag två ingångar. En stor garderob erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här ligger även ett badrum och en gästtoalett. Väggarna är vita som i övriga bostaden. På golvet ligger ett snyggt svart klinkergolv med lyxig golvvärme vilket följer med in i kök och matrum och skapar ett härligt flöde och en skön enhetlighet.

Sovrum 1: Stort sovrum med en egen inglasad balkong. På golvet ligger vacker originalparkett och väggarna är vita. En garderob.

Gästtoalett: Fräscht med målade väggar och vit klinker på golvet. Utrustningen består av handfat med överskåp och wc-stol.

Badrum: Halvkaklat med klassiskt vitt kakel och vitt klinker på golvet. Utrustningen består av badkar, handfat med underskåp och stort överskåp samt wc-stol.

Kök: Genom att plocka ner en vägg har man skapat ett kök med en väl tilltagen matplats som med lätthet rymmer ett sällskap på 10 personer. Köksinredningen är vit med gott om plats för förvaring i skåp och lådor och ovan arbetsytorna sitter ett moderiktigt svart kakel som väl matchar övrig färgsättning. Utrustningen består av hel kyl, hel frys, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Samtliga maskiner är från Ikea och 2012 då köket renoverades. På golvet ligger samma svarta klinker med golvvärme som följt med från hallen och väggarna är vita.

Vardagsrum: Stort och ljust sällskapsrum som inbjuder till umgänge i det vackra ljuset som skapas med läget på en gavel. Väggarna är vita som i resten av bostaden och på golvet ligger ett snyggt laminatgolv i valnöt som lades in 2015. Under ligger ett parkettgolv i original. Här finner vi utgången till ytterligare en stor och inglasad balkong utrustad med infravärme och matta - ett extra rum en stor del av året!

Sovrum 2: Rofyllt rum som med gott mått rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger vacker originalparkett och väggarna är vita. Idag finns det två stora garderober vilka ingår om man så önskar.

Sovrum 3: Ytterligare ett väl tilltaget sovrum med originalparkett och vita väggar. Två garderober erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Detta är kort och gott en mycket trivsam och välplanerad bostad med en alldeles lysande planlösning och hemtrevlig känsla. Som grädde på moset bor man i en väldigt välskött och populär förening med god ekonomi och ordning och reda. Närheten till kommunikationer och all tänkbar service skämmer inte heller!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån & avgift ca 6.375 kr netto.

Varmt välkomna hem!

Södertorp

Södertorp är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie och består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960- och 1970-talet. Området ligger mellan Stadiongatan och Ärtholmsvägen, väster om Pildammsvägen. Södertorp är ett populärt och grönskande område vars föreningar har många aktiviteter i parkliknande innergårdar. Området är populärt på grund av det bilfria läget och barnvänliga lekplatser. Här är det nära promenadavstånd till centrum och shopping på nyrenoverade och ombyggda Mobilia. Hyllie station ligger på behagligt avstånd för er som pendlar. Södertorp ligger även nära skolor, förskolor  och omsorg i form av vårdcentral och Skånes universitetssjukhus. Ärtholmens koloniområde ligger ett stenkast bort och bjuder på rekreation för själen.