Helfräsch 2.a med bra läge på Lönngården!

  • Lönngatan 60 D
  • Lönngården
  • , Malmö

Nu skall detta vackra hem hitta sin nya ägare, tacksamt att bara kunna flytta in när allt blivit renoverat och i toppskick! Ljus härlig planlösning med fönster i 2 väderstreck samt högst upp i fastigheten utan någon granne ovanför som stör. Ett boende som kommer att locka många... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till populära Lönngården och Lönngatan!

Nu kan vi visa upp en riktigt fin bostad varvid allt är i mycket gott skick, nytt kök, renoverade originalgolv, renoverade innerväggar, tak m.m och ett helfräscht badrum med dusch...

En lägenhet som garanterat kommer att tilltala många med sitt fina skick och den smarta planlösningen samt det stora ljusinsläppet som knappast kan bli bättre, njutbart!

Stabil förening som äger sin mark är ju också starka argument för detta så fina boende!

Föreningens innergård är välskött, trivsam och inhägnad som ger både trygghet och höjer trivseln för medlemmarna...

En lägenhet man skall se och känna in på plats!

Välkomna in!
Först en ljus och mycket välkomnande hall som ger ypperligt med plats för avhängning samt god förvaring i två inbyggda garderober. På golv har man bevarat det fina originalgolvet i sten och väggarna är ljusa. En riktigt trivsam hall!

Första rum är köket och inte vilket kök som helst utan här pratar vi ett riktigt drömkök som bara måste uppskattas utav alla.
Ljusa innerväggar till ett vackert furubrädsgolv i original som är nyslipat och behandlat. Ny köksinredning i svart till gedigen bänkskiva i trä och ljust snyggt väggkakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl/ frys, ugn, spishäll och fläkt.
Ett kök att älska!

Nästa rum är sovrummet som är generöst i yta och erbjuder bra med plats för säng, förvaring m.m. Sovrummet har vackert furubrädsgolv i original som är nyslipat och behandlat samt är innerväggarna ljusa.
Ett skönt vilorum med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Sen kommer badrummet som ligger innan sällskapsrummet från hall. badrummet är helkaklat i ljusa materialval och erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, wc, kommod med underskåp, väggskåp, spegel och belysning.
Ett helfräscht badrum som alla kommer att uppskatta!

Sist men inte minst har vi det fina vardagsrummet som även det ståtar med ett slående ljusinsläpp. Rummet har vacker ekparkett på golv till renoverade innerväggar i vitt, ett härligt sällskapsrum som bjuder på rymd och takhöjd...

Kort och gott får man här ett boende som bjuder på många plus vad gäller skick, planlösning och det fina ljusinsläppet.
Viktigt är också att föreningen äger sin mark, låg avgift och en välskött innergårdsmiljö som är inhägnad.

Först till kvarn...
Vi ses på visningen!

 

Lönngården

Lönngården är ett bostadsområde i stadsdelen Södra innerstaden i Malmö. Lönngården ligger norr om Lönngatan mellan Lantmannagatan och Persborgs station. Området består av ett 20-tal lamellhus, uppförda efter en stadsplan av Erik Bülow Hübe och de flesta efter ritningar av Carl-Axel Stoltz. De ligger på rad med södra gaveln snett mot Lönngatan. De byggdes på 1930- och 1950-talen.

Lönngården ligger fördelaktigt nära södervärns busstorg och Möllevången. Kommunikationerna är goda med busshållplats på Lönngatan och Lantmannagatan. Bostadsrätterna här är populära mycket på grund av arkitekturen men också på grund av att många av föreningarna har lång historik och stabil ekonomi. Härifrån är det nära till Triangeln med shopping och Folkets park för nöje samt fina gröna strövområden i närheten.