Helfräsch 2:a i bra förening med hiss och balkong!

  • Bodekullsgången 21 A
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en snygg lägenhet på bästa tänkbara läge vid Bodekullsgången intill Nobeltorget, bort från trafik och brus. Renoverat kök och badrum samt smart planlösning som får ytan att kännas mycket större... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget / Sorgenfri och Bodekullsgången!

Obs! Ett trivsamt och fint boende för mindre än 3.800 kr i månaden inklusive avgift, lån och internet...

Perfekt belägen och fin tvårummare skall nu hitta sin nya ägare, extremt välplanerade kvadratmetrar, nyare kök, nyare badrum samt hiss och på bästa våningsplan med balkong.

Äldre stabil förening som ståtar med god ekonomi, fantastisk innergårdsmiljö, barnvänligt, lugnt och bort från trafik, nära till livsmedelsbutiker, shopping, kafeér och i ett område med mycket god kommunikation.

Runt det nyrenoverade Nobeltorget finns flertalet restauranger och många mindre butiker, härifrån är det också snabbt att ta sig in till city via cykel eller buss.

Ett förträffligt boende med en mycket låg total boendekostnad gör ju detta extra intressant för många...

Välkommen in!
Öppen fin hall som ger access till lägenhetens alla rum. Här finns först flera bra garderober som ger plats för allt man kan tänkas vilja förvara. Ljusa innerväggar till snygg gedigen stavparkett i original, en hemtrevlig och mycket trivsam hall!

Nästa rum är badrummet som är renoverat och helkaklat i ljusa fräscha färger. Badrummet erbjuder dusch, komod med underskåp, infälld spegel med glashylla under och ny toalettstol. Ett tilltalande och snyggt badrum.

Vägg i vägg med badrummet ligger sovrummet som är stort och väl tilltaget i yta, här finns plats för dubbelsäng, liten arbetsplats, extra garderober m.m. Sovrummet ståtar med ett vackert ljusinsläpp och har fräscha innerväggar till fin stavparkett i original. Ett skönt vilorum...

Vidare kommer vi till köket som är renoverat och fräscht. Fräck design på inredning och påkostade vitvaror samt fina arbetsytor gör ju detta till ett litet drömkök. Fin matplats intill fönstret med optimalt ljusinsläpp samt vitmålade väggar till originalparkett på golv. Maskinparken består utav kyl, frys, ugn, spishäll och fläkt. Köksinredning i vitt till ljust och stilrent väggkakel. Bänkskivor samt vägghyllor i massiv ek, snyggt, frächt och trivsamt!

Nästa rum är vardagsrummet som är generöst i yta och lättmöblerat. Här ges plats för även det stora matrumsmöblemanget och mycket mer. Ljusa innerväggar till ekparkett i original och ett slående ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna innanför den fina balkongen. Ett charmigt och vackert sällskapsrum...

Sist har vi balkongen som har ett perfekt läge mot parken intill så bort från trafik och Nobelvägens brus, ett litet men mysigt uterum som bjuder på avkopplande och lummig utsikt. En balkong man säkert kommer att vistas ofta på!

Kort och gott får man här en riktigt trevlig tvårummare samt en perfekt balanserad planlösning som får ytan att kännas mycket större än den registrerade. Bra skick, hiss, balkong, perfekt läge in mot grönområdet, stabil förening, låg avgift samt mycket god kommunikation och på kort avstånd når man centrum...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.785 kr netto.
Obs! Bostadsrättstillägg och kostnad för internet ingår i uträkningen ovan...

Först till kvarn!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!